Rek 9/4: Crystal Palace – Norwich

Crystal Palace

Den 9/4 spelas matchen mellan Crystal Palace – Norwich i Premier League. Matchen startar kl.16.00 och spelas på Selhurst Park.

Oj, vilken match vi fick vara med om förra helgen när Norwich besegrade Newcastle med 3-2. En seger som inte bara var av oerhörd vikt för moralen i laget utan också för det prekära läget i tabellen. Norwich är fortfarande inte på trygg mark och behöver två eller tre fullpoängare med största säkerhet.

Av den enkla anledningen att Norwich har allt att spela för medan Palace inte har något så är det med spänning som vi håller gästerna som favoriter. Detta trots en oddssättning som pekar på det motsatta. Ettan står i 2,10 gånger pengarna, krysset på 3,40 och tvåan för Norwich betalar fyra gånger insatsen.

Norwich kommer till matchen med samma lag som vann senast. Man är förskonade från skador och har således goda förutsättningar att spela hem minst en poäng. Till sin fördel får man också räkna att Palace saknar alternativ på anfallspositionen. Chamakh är skadad och Adebayor kommer att testas sent. Möjligen blir det startplats för Gayle som nätade sist (men som saknar matchform).

En tät match är att vänta där Norwich måste vinna och där Palace ska prestera inför sina hemmafans. Ett hungrigt Norwich kan mycket väl bli det sjunde laget i följd som Palace förlorar mot på hemmaplan. Skulle Palace misslyckas att ta tre poäng blir det också lagets 15:e match utan seger!

Rekommenderade odds till matchen Crystal Palace – Norwich;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Norwich att vinna någon av halvlekarna, odds 2,25 från Bet365.com
  • Dubbelchans ”X2”, odds 1,75 från Betsson.com
  • Kryss i halvtid och Norwich vinner matchen, odds 8.75 från Betsafe.com
  • Norwich gör mål i matchen, odds 1,48 från Nordicbet.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Dela dina tankar med oss via vår Facebook-sida eller via Twitter!

Annons: