Rek 9/4: Aston Villa – Bournemouth

Bournemouth fc

Den 9/4 spelas matchen mellan Aston Villa – Bournemouth i Premier League. Matchen startar kl.16.00 och spelas på Villa Park.

Aston Villa är utan tvekan säsongens besvikelse i Premier League. Sedan Paul Lambert avgick med hedern i behåll har laget dalat nedåt. Inkomsterna från spelarförsäljningar har inte återinvesterats i truppen och laget ser inte längre ut att klara nivån som krävs i Premier League. Nej, om det inte inträffar ett smärre mirakel med Villa så är det Championship som gäller.

Inför dagens match har man sju raka förluster och man parkerar på en jumboplats i Premier League. Man saknar ledarfigurer på planen och Brad Gusan i mål har verkligen sätt bättre dagar. Anfallsmässigt är Villa anno 2016 ett smärre skämt. Man har förtvivlat svårt att komma till farligheter och man saknar helt enkelt kvalité. Med andra ord är det väldigt lite som talar för att Aston Villa ska lyckas göra mål mot Bournemouth och göra anspråk på poängen.

Favoritskapet ligger således starkt på bortalaget här. Bortser man från de två senaste matcherna mot Man City och Spurs så har man tre raka segrar. Laget har inte så mycket att spela för men hedern är ack så viktig. Lägger man till det faktum att Villa vunnit de senaste två inbördes mötena lagen emellan så hittar vi lite extra bränsle för bortalaget.

Till matchen får Bournemouth dessutom tillbaka sin kapten och viktiga spelare som Stanislas och Arter.

Rekommenderade odds till matchen Aston Villa – Bournemouth;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Aston Villa får minst 2 kort i matchen, odds 1,55 från Bet365.com
  • Bournemouth vinner matchen, odds 2,20 från Betsson.com
  • Bournemouth leder i halvtid och vinner matchen, odds 3.50 från Betsafe.com
  • Bournemouth vinner och håller nollan, odds 3,40 från Nordicbet.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Dela dina tankar med oss via vår Facebook-sida eller via Twitter!

Annons: