Rek 7/7: Golden Boot i EM

Värdlandet Frankrike ska göra sitt yttersta för att ta sig till final i Fotbolls-EM och man gör det med Antoine Griezmann – EM:s bästa målskytt, som frontman! 

Tyskland står för motståndet när Frankrike ska försöka att göra om reprisen från år 2000 då man vann EM-slutspelet på hemmaplan. Den här gången är det dock en helt ny upplaga och profilerna heter Pogba, Matuidi och Griezmann. Just den senare är kanske lite extra speciell då han leder skytteligan i EM med sina fyra inspelade mål på fem matcher.

Inför matchen mot Tyskland talar mycket för att det blir en fransman som vinner Golden Boot – EM:s skytteliga. Griezmann har gjort fyra mål, Payet och Giroud har gjort tre mål vardera. Vinner man mot Tyskland är det inte många som kan hota dessa tre om utmärkelsen ”Golden Boot”.

För tillfället är det riktigt bra odds på Payet och Giroud och ett stabilt odds på Griezmann. Om du är sugen på att spela på vem som vinner skytteligan så är det ett riktigt bra läge just nu. Inte nog med att du får bra odds på tre sannolika vinnare, du kan också hämta härliga bonuspengar att spela för. Betsson bjuder på 200 kr gratis, Nordicbet ger dig 200 kr i bonus när du spelar för 100 kr och Unibet bjuder på 200 kr i riskfritt spel.

Aktuella odds för Golden Boot

  • Antoine Griezmann, odds 1,70
  • Oliver Giroud, odds 7,00
  • Dimitri Payet, odds 9,00

Samtliga odds kommer från Betsson.com.

Hur kommer du att spela? Vem vinner Golden Boot?

Annons: