Rek 30/6: Polen – Portugal

Här är dagens oddsrek med fokus på kvartsfinalen mellan Polen – Portugal!

Idag den 30/6 har vi satt samman speltips med odds från kvartsfinalen mellan Polen och Portugal.

Polen – Portugal (kl.21.00)

Av dessa båda lag så är det helt klart Polen som presterat bäst i detta EM. Man har öppnat  varje match i vansinnigt tempo och man har vaskat fram flera heta chanser. Det som gjort att Polen inte vunnit sina matcher med två och tre bollar framåt har varit en konsekvent oskärpa från Milik och Lewandowski.

Vad Polen dock har visat är att man har ett lag som arbetar stenhårt för varandra. Man har positiva ledare på planen i form av ”Kuba och Lewa” och man har en stark defensiv. Likt Island så arbetar man som en enhet med en tydlig strategi och målsättning.

När det handlar om Portugal så är det egentligen inte så mycket mer än starka namn på pappret som har skapat en fördel rent oddsmässigt. Laget har inte direkt varit effektiva framför mål och flera gånger under detta EM-slutspel så har man sett lojt och ointressarat ut. Ronaldo har mest stått still och gestikulerat uppgivet till sina medspelare och därtill beklagat sig för poängtappet mot Island. Nani och Sanchez är väl egentligen de enda som kommer undan med godkänt än så länge. Ja, Pepe har också varit bra men av princip så avskyr jag att berömma hycklare och spelare som gör vad de kan för att förstöra spelet och fuska till sig fördelar.

Personligen håller jag Polen som favorit att avancera och med bara en liten gnutta mer skärpa så gör man två mål framåt mot Portugal. Med Krychowiak från Sevilla i det defensiva mittlåset så har man garanterat bra koll på Ronaldo. Till den här matchen får Polen också tillbaka Kaputska som har varit riktigt bra så här långt.

Nedan listas heta spel på kvällens match;

  • Polen vinner matchen, odds 3,80. Odds  från Bet365.com.
  • Polen gör mål i matchen, odds 1,66. Odds från Nordicbet.com.
  • Lewandowski gör mål i matchen, odds 3,50. Odds från Betsson.com.
[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Nordicbet ger dig 200 kr gratisspel på valfri match i EM! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Hur kommer Du att spela på matcherna? Lämna gärna en kommentar om ditt spel.

Annons: