Rek 27/6: Spanien och England

Här är dagens oddsrek med fokus på matcherna med Spanien och England.

Idag den 27/6 har vi satt samman speltips med odds från matcherna mellan Italien – Spanien och England – Island.

Italien – Spanien (kl.18.00)

Italien och Spanien är två av turneringens skickligaste lag rent taktiskt. Italien är mästare på att spela tight och säkra defensiven med ett formidabelt zonspel. Spanien har de senaste åren skapat en egen stil där man som Barcelona, bryter ner motståndarna genom effektivt bollinnehav och kortpassningsspel. Det här är ett möte som mycket väl skulle kunna utgöra en EM-final.

Spanien får mitt tips då de har betydligt vassare offensiv än Italien. De har Morata i god målform och Iniesta ser lika bra ut som han gjorde för fyra år sedan. Båda lagen mönstrar starka lag och även om jag vill spela Spanien så här jag lite återhållsam. Jag tänker sticka ut hakan här och spela ett riktigt högt odds där utgångspunkten är att matchen går till förlängning.

Bästa spelet på matchen är att Italien leder i halvtid, kryss efter 90 minuter, odds 16,00. Oddset kommer från Betsson.com.

Som sidospel spelas spelet oavgjort i halvtid,odds 2,10. Oddset kommer från Bet365.com.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Betsson erbjuder 200 kr riskfritt spel på matchen! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

England – Island (kl.21.00)

Island har gjort en mindre bragd genom att ta sig till åttondelsfinal. Dock tar äventyret slut nu när England står för motståndet. England har sakta börjat få igång sitt spel och med Vardy och Sturridge i målform är man svåra att stoppa. Island kommer att fortsätta med sin inkörda taktik där man backar hem djupt och ligger på kontring. Matchbilden att förvänta är den som Island visade upp mot Portugal. Den enda skillnaden här är att England inte kommer att vara lika passiva som Portugal var.

England har sitt starkaste lag tillgängligt och man har vilat flera spelare som kan komma att bli nyckeln till framgång här. Den här matchen vinner England och jag blir inte förvånad om man levererar på samma sätt som Tyskland och Belgien gjorde igår.

Bästa spelet på matchen är England vinner -2 hcp, odds 5,50. Oddset kommer från Nordicbet.com.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Nordicbet ger dig 200 kr gratisspel på valfri match i EM! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Hur kommer Du att spela på matcherna? Lämna gärna en kommentar om ditt spel.

Annons: