Rek 26/3: Ungern – Kroatien

kroatien

Den 26/3 spelas träningslandskampen mellan Ungern – Kroatien. Matchen startar kl. 18.00 och spelas på Groupama Arena i Budapest.

Ungern tog sig vidare till sommarens EM-slutspel tack vare ett dramatiskt dubbelmöte med Norge, som de på något sätt lyckades ta sig förbi med totalt 3-1 trots att de var utspelade i båda matcherna, vilket avslutade ett för dem katastrofalt kvalspel. Man slutade knapp trea i den svagaste gruppen bestående av Rumänien, Grekland, Nordirland, Finland och Färöarna men spelade trots det knappt till sig tillräckligt med poäng för att ta sig vidare, med en sammanlagd målskillnad om 10-9. Gästernas kvalitet och flertalet potentiella matchavgörare kommer till slut visa sig tydligt i matchen och priset på bortaseger är generöst!

Kroatien förlorade bara en match i kvalet men behövde ändå säkra en seger samtidigt som Italien var tvugna att ta poäng mot Norge i sista omgången för att kroaterna skulle säkra en direktplats till Frankrike i sommar. Sex segrar och tre oavgjorda blev det dock på 10 matcher för stjärnspäckade Kroatien som likt England är en outsider till EM-titeln, och med en målskillnad på 20-5 finns det gott om kvalitet i samtliga lagdelar för att vara en realistisk utmanare. Till den här matchen är jag förvånad att oddset på bortaseger är så lågt med tanke på form och truppbredd men dryga två gånger pengarna är taget alla dagar i veckan! Ungen har varit mer eller mindre bedrövliga under en längre tid och har haft en hel del flyt liksom svårigheter att skapa chanser, vilket inte blir lättare mot ett klart bättre och taktiskt skickligt Kroatien. I och med att det är träningsmatch spelar således resultatet mindre roll vilket kan spela hemmalaget i händerna, men jag tror ändå att Kroatien vill vinna den här matchen tillräckligt mycket för att göra vad som krävs. 2-0 segern över Israel i onsdags var deras fjärde raka sedan nye förbundskaptenen Ante Cacic som ersatt Niko Kovac och ledde laget till EM.

Rekommenderade odds till matchen Ungern – Kroatien;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Kroatien vinner och håller nollan, odds 3.10 från Bet365.com
  • Kroatien vinner och under 2,5 mål,4.50 odds 3.55 från Betsson.com
  • Bortalaget gör mål i båda halvlekarna, odds 3.55, odds 3.10 från Betsafe.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Lägg gärna en blänkare i kommentatorsfältet eller via Twitter!

PS! Du har väl inte missat att vi står över stryktipsförslaget v.12 och att det återkommer v.13 den 2 april?

Annons: