Rek 2/4: Norwich – Newcastle

Norwich

Den 2/4 spelas matchen Norwich – Newcastle i Premier League. Matchen spelas på Carrow Road och startar kl.16.00.

Den här matchen är av oerhörd vikt för båda lagen. Utgången i matchen kan vid en förlust få förödande konsekvenser då både Norwich och Newcastle är direkt indragna i bottenstriden.

Favoritskapet inför matchen ligger på Norwich med ett odds på 2,30 på den raka ettan. Det lägre oddset kommer sig dock inte av särskilt hög kvalité i det egna spelet eller spelarmaterialet. Nej, istället kommer sig favoritskapet av att man spelar på hemmaplan och att Newcastle förlorat sina sju senaste bortamatcher! Norwich är också favoriter då de ligger före Newcastle i tabellen med tre poäng till godo.

Även om oddssättningen vittnar om fördel för hemmalaget så finns det också en hel del som talar för en överraskande tvåa i matchen. Vi som såg Newcastle senast såg också hur spelarna såg mer motiverade ut än på väldigt länge. Man ska således inte underskatta effekten av att man fått ny tränare (Benitez). Förutom att flera spelare vill visa sig dugliga inför sin nya manager så kommer också Benitez med lite andra tankegångar som garanterat kommer att hjälpa laget. För det finns potential att hämta i det här laget, det handlar bara om att plocka fram det!

Vad som också talar för att Newcastle har potential att skrälla till det är att Norwich endast tagit två poäng på hemmaplan de senaste fem matcherna. Man är betydligt sämre på att föra matcherna och att spela inför hemmasupportrarnas press än vad man är att kontra på bortaplan.

En öppen match är att vänta där båda lagen behöver poäng. Som direkt effekt kommer vi säkert också att få se en hel del varningar när så mycket står på spel!

Rekommenderade odds till matchen Norwich – Newcastle;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Dubbelchans ”X2”, odds 1.61 från Bet365.com
  • Antal gula kort +4,5, odds 2.20 från Betsson.com
  • -2,5 mål i matchen, odds 1.70 från Betsafe.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Lägg gärna en blänkare i kommentatorsfältet eller via Twitter!

PS! Du har väl inte missat veckans stryktipsförslag?

[wpsm_ads1 float=”none”]
Annons: