Rek 2/4: Liverpool – Tottenham

Liverpool

Den 2/4 spelas matchen Liverpool – Tottenham i Premier League. Matchen spelas på Anfield och startar kl.18.30.

Efter landslagsuppehållet rivstartar Premier League med en hel drös spännande matcher. En av de mest intressanta är utan tvekan den mellan Liverpool och Tottenham. För Liverpool är matchen och de tre poängen den handlar om viktig då laget slåss för en plats i Europa. Tottenham behöver poängen för att inte avståndet till Leicester ska vara ointagligt.

Det är av naturliga skäl favorittryck på Tottenham inför matchen. Med sin vassa offensiv som består av Kane och Alli så utgör man ett slagkraftigt hot. Det som dock har gjort Tottenham till det lag man är den här säsongen är det ramstarka försvaret. Inte många lag vinner mot Spurs och inte många gör fler än ett mål.

Det här är en match som Tottenham med största sannolikhet vill kontrollera från början. Dock har vi sett hur Liverpool taktiskt har manövrerat ut sina motståndare. Vi minns exempelvis hur Liverpool spelade ut Man Utd genom hög press och aggressivt spel. Matchbilden kan mycket väl utvecklas till ett Tottenham som vill framåt och med ett Liverpool som vill ligga rätt i positionerna för att sedan kontra. Utifrån den matchbilden är det inte omöjligt med en oavgjord match och med två lag som gör mål.

Rekommenderade odds till matchen Liverpool – Tottenham;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Båda lagen gör mål, odds 1.61 från Bet365.com
  • Oavgjort och -3,5 mål i matchen, odds 4.20 från Betsson.com
  • Tottenham vinner, oavgjort inget spel, odds 3.10 från Betsafe.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Lägg gärna en blänkare i kommentatorsfältet eller via Twitter!

PS! Du har väl inte missat att vi spelar stryktips vecka 13?

[wpsm_ads1 float=”none”]
Annons: