Rek 2/4: Arsenal – Watford

Arsenal

Den 2/4 spelas matchen Arsenal – Watford i Premier League. Matchen spelas på Emirates Stadium och startar kl.16.00.

Arsenal näst intill chockade alla när man relativt enkelt kammade hem en trepoängare mot Everton i Premier League innan landslagsuppehållet. Slutsiffrorna skrevs till 2-0 efter mål av Welbeck och Iwobi. Att resultatet var oväntat var inte konstigt med tanke på Arsenals oförmåga att kliva fram och ta tag i titelracet när man haft chans på chans. Inför mötet med Watford ligger man på tredje plats i ligan, sex poäng bakom tvåan (med en match mindre spelad) och ärkerivalen Tottenham. Upp till ligaledarna Leicester är det hela 10 poäng.

Det stora poängglappet gör att Arsenal verkligen måste gå för alla pinnar här och man måste göra det med lika stor målmedvetenhet som mot Everton. Watford är inget lag som man enkelt slår i dagens Premier League utan det krävs en riktigt gedigen insats. Spelare som Sanchez och Özil måste visa vägen och förhoppningsvis för Arsenals del så spelas Welbeck från start.

Arsenal är således förhandsfavoriter och bör också vinna matchen med sin starkare trupp spelare för spelare. Lägger man också till att man spelare på hemmaplan samt att man jagar en titel som än så länge finns inom teoretiskt avstånd så finns det gott om incitament till den raka ettan. Det som dock sätter lite käppar i det hypotetiska hjulet är att Arsenal ständigt öser ur sig besvikelse efter besvikelse så nog kan det vara på sin plats med en liten brasklapp för den som tänker Arsenal som en banker i sitt Stryktips eller oddskupong.

Rekommenderade odds till matchen Arsenal – Watford;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Arsenal vinner med 1 måls marginal, odds 3.40 från Bet365.com
  • -1,5 mål i 1:a halvlek, odds 1.48 från Betsson.com
  • -3,5 mål i matchen, odds 1.46 från Betsafe.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Lägg gärna en blänkare i kommentatorsfältet eller via Twitter!

PS! Du har väl inte missat att vi spelar stryktips vecka 13?

[wpsm_ads1 float=”none”]
Annons: