Rek 23/4: Aston Villa – Southampton

Southampton

Den 23/4 spelas matchen mellan Aston Villa – Southampton i Premier League. Matchen startar kl. 16.00 och spelas på Villa Park.

Förra veckans debacle för Aston Villa såg till att laget kommer att spela i Championship nästa säsong. Som grädde på moset sade två tränare upp sig och ägaren började göra klart för försäljning av klubben. Som om inte eländet har någon ände så passade lagets för tillfället största stjärna – Gabriel Agbonlahor på att gå på nattklubb kvällen efter degraderingen. Det stannade dock inte där utan Agbonlahor passade på att röka på lite också för att göra hela vansinnet komplett.

Det är med andra ord ett sargat Aston Villa som ska ta emot Southampton i en av de sista matcherna i Premier League för lång tid framöver. Laget kommer till spel med en svag startelva och med en skara fans som för länge sedan kastat in handduken för sitt lag. Att man ska ha något att säga till om i den här matchen känns faktiskt helt omöjligt.

Southampton kommer till matchen med endast en förlust på de sex senaste matcherna. Man har Pelle och Mané i hygglig form och man har fortfarande inte gett upp hoppet om Europa League-plats till nästa år.

Rekommenderade odds till matchen Aston Villa – Southampton;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Southampton vinner båda halvlekarna, odds 4,00 från Bet365.com
  • Bortalaget gör minst två mål, odds 1,75 från Betsson.com
  • Southampton vinner, odds 1.55 från Betsafe.com
  • Southampton vinner -1 hcp, odds 2,50 från Nordicbet.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Dela dina tankar med oss via vår Facebook-sida eller via Twitter!

PS! Du ha väl inte missat stryktipset v.16 där Aston Villa – Southampton är med som match 1.

Annons: