Rek 22/6: Sverige – Belgien

Onsdag den 22:e juni är det dags för Sverige att möta Belgien i den sista gruppspelsmatchen i EM!

Sverige har som bekant inte direkt skrämt slag på motståndet i denna turnering. Två svaga insatser och en inspelad poäng har gjort att Sverige just nu ligger på tredje plats i gruppen. Framför sig har man Belgien på tre poäng och Italien som etta i Grupp E. Sverige behöver i praktiken vinna över Belgien för att klara avancemang till slutspel. En förlust gör att Sverige blir en av de treor (eller fyror beroende på om Irland vinner över Italien) som åker ur turneringen.

Grupp med Sverige

Tabellen kommer från Uefa.com.

Spännande odds på gruppspelet

Sverige har som bekant en chans att ta sig vidare men motståndet är inte att leka med. Belgien fick en liten bröstvärmare av Italien i den första matchen men har sedan dess spelat upp sig. Irland ser ut att vara ett slaget lag men man har fortfarande chansen att ta sig vidare om man vinner över Italien. Ett Italien som också förväntas vila flera spelare då man redan är klara för avancemang.

Oddsen för att Sverige och Irland tar sig vidare är såldes inte så låga men de kan mycket väl fungera som spänningshöjare för den som söker hög utbetalning och som verkligen håller på vårt kära landslag i vått och torrt!

Här är några spännande odds på Sveriges Grupp E:

  • Sverige tar sig vidare från gruppen, odds 4,00
  • Irland tar sig vidare från gruppen, odds 3,00
  • Italien och Irland toppar gruppen, odds – FANTASTISKA 81,00 gånger pengarna!

Samtliga odds kommer från Bet365 och du hittar dem här på EM-sidan hos Bet365.com

Heta odds på Sveriges match

Man ska aldrig räkna bort Sverige tills dess att matchen mot Belgien är avklarad. Det finns gott om matchvinnare i truppen och en viss Zlatan Ibrahimovic kan när som helst göra det oväntade och skjuta Sverige till seger. Med den tanken i huvudet och med en förhoppning om att Erik Hamrén faktiskt besitter lite taktisk skicklighet och fingertoppskänsla när det kommer till det offensiva mysteriet i den här turneringen, så finns det heta odds på Sverige match att spela på.

Här är några exempel på heta odds med spelvärde;

  • Sverige vinner matchen, 5,00
  • Sverige vinner, pengarna tillbaka vid kryss, 3,40
  • Kryss i halvtid och Sverige vinner matchen, odds – FANTASTISKA 10,00 gångerna pengarna!

Samtliga odds kommer från Nordicbet och om du är sugen på att spela på något av ovanstående odds så kan du göra det med 200 kr helt gratis! Allt du behöver göra är att spela 100 kr på valfritt odds som betalar minst 1,50 gånger pengarna. När ditt spel är lagt kommer 200 kr att läggas till ditt saldo på direkten! Varför inte lägga kryss i halvtid och Sverige vinner för 200 kr?

Läs mer om 200 kr gratisspel hos Nordicbet.com

Analys av motståndarna Belgien

För att ha störst chans att vinna gäller det att ha information om matchen och motståndet. För Sveriges del handlar det om att analysera Belgien och deras spel. Laget som just nu toppar FIFA:s världsranking har en hel uppsjö av världsspelare tillgängligt. En som Sverige verkligen måste hålla koll på är Eden Hazard som nu verkar ha kommit in i turneringen riktigt ordentligt. Han har en otrolig förmåga att slå ut sin motståndare och han rör sig över stora ytor. Får han tid och möjlighet att komma rättvänd så kommer Sverige att få problem.

Längst fram har Lukaku förvandlat sig själv från en match till en annan. Hans första match var rent utav bedrövlig och han såg verkligen inte ut som om han hade något i laget att göra. Sedan trappade han upp sin prestation i matchen mot Irland och nu ser det ut som han har hittat både målskytte och form.

För dig som funderar på om du ska spela på Belgien så finns det spännande spelvärde i följande odds;

  • Belgien vinner matchen, odds 1,90
  • Belgien gör mål i båda halvlekarna, odds 2,90
  • Romelu Lukaku gör mål i matchen, odds 2,75

Om du vill spela riskfritt på Sverige – Belgien så har Betsson ett kanonerbjudande just nu. Sätt in 200 kr till ditt spelkonto och spela för 200 kr på valfritt odds på matchen. Om ditt spel inte ger vinst får du pengarna tillbaka. Om du vinner får du behålla hela vinsten, klappat och klart! Naturligtvis är pengarna som du får tillbaka vid förlust helt fria från omsättningskrav!

Läs mer om kampanjen med 200 kr i riskfritt spel hos Betsson.com

För dig som vill detaljstudera Belgiens framfart i detta EM-slutspel så kan du se de hetaste höjdpunkterna från Belgiens två inledande matcher nedan. Filmklippen kommer från YouTube och är omkring 10-17 minuter långa per klipp.

Nedan visas höjdpunkter från Belgiens första match i grupp E (mot Italien);

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=Hu3VHRm5HGs[/wpsm_video]

Nedan visas höjdpunjter från Belgiens andra match i grupp E (mot Irland);

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=J7P0KyuS8DE[/wpsm_video]

Kl.21.00 på onsdag den 22/6 startar matchen Sverige – Belgien. Matchen visas i TV4.

Hur kommer du att spela? Med hjärtat på Sverige eller med hjärnan på Belgien?

 

 

 

 

Annons: