Rek 20/3: Tottenham – Bournemouth

Harry Kane Tottenham

Den 20/3 spelas matchen Tottenham – Bournemouth i Premier League. Matchen startar kl.17.00 och spelas på White Hart Lane.

Ligatvåan Tottenham kommer till spel med endast Premier League- titeln efter att de fått respass ur Europa League i torsdags. Fullt fokus gäller för Spurs inför de sista matcherna om de ska kunna ta ikapp Leicester som har fem poängs försprång, liksom hålla Man City (som dock har en match mindre spelad) fortsatt sju poäng bakom sig för att säkra en direktplats till Champions League. Målskillnaden 27-12 och endast två förluster på 15 hemmamatcher, med 29 inspelade poäng, tillhör ligans bästa och favoritskapet är därmed befogat. Men Spurs har trots allt bara vunnit en av sina fyra senaste matcher (2-0 mot Aston Villa) och kommer från en tuff match mot Dortmund vilket ger gästerna hopp men jag tror ändå att Tottenham tar det här.

Bournemouth har 13 poängs marginal till nedflyttningsstrecket och är bara två poäng från säsongsmålet om 40 poäng, vilket gör att de kan spela med stor frihet här. The Cherries har tre raka segrar i vilka de nätat åtta gånger och jagar femte raka matchen utan förlust mot ett Spurs som måhända har lite trötta ben efter torsdagens retur mot Dortmund. Detta hoppas såklart manager Eddie Howe kunna utnyttja mot slutet av matchen då Bournemouth är det lag som sprungit mest i Premier League såhär långt. Målskyttet har fungerat fint på sistone och hemmalagets täta defensiv till trots så tror jag att gästerna gör mål här, vilket kan räcka till poäng, men då Tottenham är så svårslagna och nu endast har ögonen på en sak (och spelar hemma) får gästerna nog ändå ge sig efter 90 minuter!

Rekommenderade odds till matchen Tottenham – Bournemouth;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Båda lagen gör mål i matchen, odds 1.90 från Bet365.com
  • Tottenham vinner och båda lagen gör mål, odds 3,55 från Betsson.com
  • Harry Kane gör mål och hans lag vinner, odds 2.15 från Betsafe.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Lägg gärna en blänkare i kommentatorsfältet eller via Twitter!

PS! Du har väl inte missat att vi presenterat ett nytt stryktipsförslag?

Annons: