Rek 19/3: Crystal Palace – Leicester

Crystal Palace

Den 19/3 spelas matchen Crystal Palace – Leicester i Premier League. Matchen startar kl.16.00 och spelas på Selhurst Park.

Crystal Palace har verkligen ingen lysande form att luta sig tillbaka mot direkt. Den fina formen och det vägvinnande spelet som infann sig när Pardew tog över har nu lyst med sin frånvaro under många veckor. Bristen på en anfallare som levererar är en avgörande faktor, en svag defensiv en annan. Att det blir en tuff uppgift när Leicester kommer på besök råder det således inget tvivel om. Leicester är oerhört starka den här säsongen och visar för närvarande upp en fantastisk offensiv kryddat med en urstark defensiv. För ett lag som har svårt att göra mål och som har svårt att hålla tätt bakåt kan man se det som upplagt för nederlag.

Leicester kommer med en stark seger mot Newcastle i ryggen. Man spelade då ingen skönfotboll men man levererade som så många gånger förr. Lägstanivån är riktigt hög i Leicester för närvarande och lagets starka bortaspel har helt klart varit en avgörande faktor den här säsongen.

Till matchen mot Palace kan Ranieri mönstra ett starkt lag och mot ett Palace som släppt in 2 mål eller fler i tre av sina fyra senaste matcher så är det som upplagt för bortaseger.

Rekommenderade odds till matchen Crystal Palace – Leicester;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Leicester vinner matchen, odds 2,40 från Bet365.com
  • Bortavinst +1,5 mål i matchen, odds 3,30 från Betsson.com
  • Leicester vinner – DNB, odds 1,75 från Betsafe.com
[/wpsm_list]

Hur spelar ni på matchen? Lägg gärna en blänkare i kommentatorsfältet!

PS! Du har väl inte missat att vi presenterat ett nytt tipsförslag – stryktipset v.11?

Annons: