Rek 18/6: Belgien, Island och Portugal

Här är dagens oddsrek med fokus på matcherna med Belgien, Island och Portugal.

Idag den 18/6 har vi satt samman speltips med odds från matcherna mellan Belgien – Irland, Island – Ungern och Portugal – Österrike.

Belgien – Irland (kl.15.00)

Belgien har en hel del att bevisa efter en svag inledning. Spelare som Lukaku och De Bruyne var verkligen under isen. De enda som presterade var egentligen Hazard och inhopparen Origi. Med noll inspelade poäng måste Belgien ta minst en poäng här. Mot ett samlat Irland blir det dock inte så enkelt. Irländarna kommer dock med största säkerhet att bjuda på lite ytor då man inte vill räkna med en seger i sista matchen mot Italien. Ett offensivt inställt Belgien och med ett Irland som måste gå framåt borgar för en målglad tillställning.

Bästa spelet på matchen är att Båda lagen gör mål, odds 2,20. Oddset kommer från Bet365.com.

Island – Ungern (kl.18.00)

Island kom undan med andan i behåll efter en heroisk insats mot ett svagt Portugal senast. Man lyckades dock spräcka nollan framåt vilket är bra för moralen. Med en inspelad poäng mot gruppens på förhand svåraste lag finns alla chanser i världen att ta sig vidare. Ungern är dock inget enkelt lag att klara av. Man tog en överraskande seger i första matchen  och såg riktigt hungriga ut. Det blir såldes en oviss match där båda lagen kommer att se en poäng som en mindre seger. Ett garderingsspel är därför på sin plats.

Bästa spelet på matchen är Kryss i matchen – pengarna tillbaka vid hemmavinst, odds 1,83. Oddset kommer från Betsson.com.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Betsson ger dig 200 kr gratisspel i gruppspelet i EM! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Portugal – Österrike (kl.21.00)

Portugal har även dom en hel del att bevisa som lag. Man var väldigt statiska i sitt anfallsspel och Ronaldo gick knappt att känna igen. Nog kan vi räkna med ett annat Portugal som ställer upp idag. Man behöver vinna för att vara med uppe i toppen av gruppen och man vet att man har god chans mot ett Österrike som förlorade sin första match. Ronaldo bör göra minst ett mål (det skulle han senast men missade bollen i öppet läge).

Bästa spelet i matchen är Hemmavinst +1,5 mål i matchen, odds 2,4o. Oddset kommer från Nordicbet.com.

Som sidospel liras Ronaldo som första målskytt i matchen till oddset 3,50 gånger pengarna.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Nordicbet ger dig 200 kr gratisspel på valfri match i EM! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Hur kommer Du att spela på matcherna? Lämna gärna en kommentar om ditt spel.

Annons: