Rek 17/6: Italien, Kroatien och Spanien

Här är dagens oddsrek med fokus på matcherna med Italien, Kroatien och Spanien.

Idag den 17/6 har vi satt samman speltips med odds från matcherna mellan Italtien – Sverige, Tjeckien – Kroatien och Spanien – Turkiet.

Italien – Sverige (kl.15.00)

Italien öppnade sitt EM-spel på bästa möjliga sätt. Seger mot Belgien och raka spåret till ledning i gruppen. Ja, det var inte mycket som gick snett för Italien i första matchen. Att man nu möter Sverige känns nog väldigt bra för Italien. Sverige är utan tvekan det svagaste laget i gruppen då man inte visade någon kraft alls mot Irland. Med ett Italien som går för att säkra gruppsegern här så är man numret för stort för Sverige. Pellé är stark som targetspelare på topp och defensiven från Juventus är samspelt. Naturligtvis har man koll på att Zlatan är Sveriges bästa spelare.

Bästa spelet på matchen är att Italien vinner, odds 1,90. Oddset kommer från Bet365.com.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Bet365.com bjuder på 250 kr kr liveodds på Italien – Sverige. Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Tjeckien – Kroatien (kl.18.00)

Kroatien har ett av EM:s mest spännande lag och i den första matchen mot Turkiet visade man styrka. Modric och Rakitic är två av världens bästa mittfältare just nu och i kombination med den tekniskt starka Perisic har man en slagkraftig offensiv till förfogande. Kroatien har tre inspelade poäng och går för att säkra avancemang. Man vill av naturliga skäl undvika en ödesmatch mot Spanien.

Bästa spelet på matchen är Kroatien leder i halvtid och vinner matchen, odds 3,10. Oddset kommer från Betsson.com.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Betsson ger dig 200 kr gratisspel i gruppspelet i EM! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Spanien – Turkiet (kl.21.00)

Spanien lyckades till slut med uppdraget att bärga tre poäng i matchen mot Tjeckien. Även om man vann så lämnar spetsen i anfallet en del att önska. Det är tydligt att Spanien saknar anfallsspets nu när Torres sett sina bästa dagar. Dock har man ett mittfält av yppersta världsklass och spelare som Iniesta är en matchvinnare in i själen. Turkiet visade inte upp någonting i sin första match mot Polen och kommer inte att räcka till här.

Bästa spelet i matchen är Spanien vinner matchen, odds 1,45. Oddset kommer från Nordicbet.com.

Vill du vinna stort på Spanien? I så fall är är spelet att Spanien vinner med 3-0, odds 10,50 gånger pengarna helt klart intressant!

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Nordicbet ger dig 200 kr gratisspel på valfri match i EM! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Hur kommer Du att spela på matcherna? Lämna gärna en kommentar om ditt spel.

 

Annons: