Rek 26/6: Frankrike, Tyskland och Belgien

Här är dagens oddsrek med fokus på matcherna med Frankrike, Tyskland och Belgien

Idag den 26/6 har vi satt samman speltips med odds från matcherna mellan Frankrike – Irland, Tyskland – Slovakien och Ungern – Belgien.

Frankrike – Irland (kl.15.00)

Vilken skräll det skulle vara om inte Frankrike vann detta möte. Man har verkligen kommit in i turneringen nu och i den senaste matchen mot Schweiz så fick vi se hur bra Pogba kan vara när han är spelsugen. Med en stigande formkurva hos honom och med Payet som fortsatt levererar framåt så ska det mycket till om Irland kan backa hem och hålla 0-0 (som taktiken kommer att bestå av). Att Frankrike vinner och tar sig vidare till kvartsfinal känns riktigt givet. Som för att toppa allt så har man också haft flest dagar av alla lag att förbereda sig på.

Bästa spelet på matchen är att Frankrike vinner matchen, odds 1,50. Oddset kommer från Bet365.com.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] ComeOn erbjuder SuperOdds på matchen! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Tyskland – Slovakien (kl.18.00)

Tyskland är utan tvekan ett av lagen som faktiskt övertygat i det här mästerskapet. När man spelade med Gomez på topp senast så fick man ytterligare en dimension i sitt spel och det var vad som behövdes. Gomez förväntas spela idag igen och med Muller i en mer tillbakadragen roll och med Özil som dyrkar upp försvar så kommer Tyskland att bli oerhört svåra att möta för Slovakien. Hamsik i all ära men en man gör inget lag när man möter Tyskland. Med flera olika alternativ i anfallsspelet så bör Tyskland göra minst två mål här.

Bästa spelet på matchen är Tyskland vinner -1 hcp, odds 2,45. Oddset kommer från Betsson.com.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Betsson ger dig 200 kr gratisspel  under slutspelet  i EM! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Ungern – Belgien (kl.21.00)

Ungern har helt klart varit ett av de lag som överraskat mest under detta mästerskap. Man har ett effektivt anfallsspel som såg till att laget relativt enkelt tog sig vidare till åttondelsfinal. Att gå längre än så får dock kallas för bragd för nu ställs man inför ett Belgien som har kapacitet att vinna över alla lag i den här turneringen. Visst, man gjorde ingen jättematch mot Sverige men man har kreativitet så det räcker och blir över. Hazard ser allt vassare ut och Lukaku har redan gjort två mål. Till den här matchen kommer båda lagen till start med starkast tänkbara lag. Frågan är bara hur Ungern kommer att ta till sig matchen? Kommer man att göra som Sverige gjorde och pressa starkt och ligga tätt i defensiven? Eller kommer man att försöka gå för kontring och spela på Belgiens frustration? Det har ju faktiskt visat sig framgångsrikt i denna turnering. Belgien är helt klart favoriter men vinner man så kan det mycket väl vara med nöd och näppe!

Bästa spelet i matchen är Kryss i halvtid och Belgien vinner matchen, odds 4,3o. Oddset kommer från Nordicbet.com.

Som sidospel liras Belgien leder i halvtid, till oddset 2,20 gånger pengarna.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Nordicbet ger dig 200 kr gratisspel på valfri match i EM! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Hur kommer Du att spela på matcherna? Lämna gärna en kommentar om ditt spel.

Annons: