Rek 17/4: Bournemouth – Liverpool

Liverpool

Den 17/4 spelas matchen mellan Bournemouth – Liverpool i Premier League. Matchen startar kl. 14.30 och spelas på Dean Court.

Få har väl undgått Liverpools magiska comeback mot Dortmund i veckans Europa League-kvartsfinal och med självförtroendet på topp och en möjlig femteplats att jaga efter i Premier League är det fördel gästerna här, som bör vara både taggade, hungriga och fulla av självförtroende. Daniel Sturridge vilades i veckan men kan starta här även om Divock Origi sett het ut på sistone när Liverpool är ute efter sin femte seger på de sju senaste ligamatcherna, vilket skulle knappa in på lagen ovanför. Viss trötthet efter torsdagens dramatiska 4-3 seger kan spela in här men inte avsevärt mycket då Jürgen Klopp har kapacitet att rotera, och jag förväntar mig att Liverpool i alla fall upprepar segern från säsongens tidigare möte lagen emellan!

Bournemouth å andra sidan, 10:a i tabellen, vann senast föga överraskande mot Villa (2-1) men förlorade tungt dessförinnan mot både Tottenham (0-3) och Man City (0-4), och jag tror att man har ytterligare en tung förlust framför sig här mot en betydligt bättre motståndare som dessutom har mer att spela för än dem själva. Dock är det inte uteslutet att hemmalaget, som bara förlorat sex av sina 21 senaste ligamatcher, hittar nätet här eftersom Liverpools försvar lämnar en del att önska emellanåt och bara har hållt nollan i en av de sex senaste ligamatcherna. Frågan är bara hur långt det räcker? The Cherries har förlorat 11 av 17 matcher mot lagen från den övre halvan att jämföra med Liverpool som endast förlorta tre av 14 mot lagen på plats 11-20 i tabellen, och bara misslyckats att göra mål på två (Newcastle och Watford).

 

Rekommenderade odds till matchen Bournemouth – Liverpool;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Liverpool leder i halvtid/Liverpool vinner matchen 2/2, odds 3,50 från Bet365.com
  • Daniel Sturridge gör mål och hans lag vinner, odds 3.10 från Betsson.com
  • Bortalaget vinner och över 1,5 mål i matchen, odds 2.60 från Betsafe.com
  • Bortalag över 5,5 hörnor i matchen, odds 1.90 från Nordicbet.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Dela dina tankar med oss via vår Facebook-sida eller via Twitter!

Annons: