Rek 1/7: Wales – Belgien

Här är dagens oddsrek med fokus på kvartsfinalen mellan Wales och Belgien

Idag den 1/7 har vi satt samman speltips med odds från kvartsfinalen Wales – Belgien.

Wales – Belgien (kl.21.00)

Wales och Island är helt klart de stora överraskningarna i denna upplaga av Fotbolls-EM. Att Wales har tagit sig längre än England var det väl få som trodde inför mästerskapet?

Till denna match är man naturliga underdogs då Belgien har en fantastisk världsranking och en riktigt vass trupp. Dock ska man inte underskatta spelarmaterialet i Wales som håller riktigt hög kvalité på sina håll. Med ett antal framgångar i ryggen har man verkligen kommit in i mästerskapet. Dessutom har man fått formtoppade spelare i form av Alen, Ramsey och Bale. Wales är helt klart en intressant underdog!

Belgien startade mästerskapet svagt och Lukaku såg direkt ointresserad ut i första matchen. Sedan vaknade han till liv lite och stänkte in två bollar, bara för att sedan lunka omkring igen. De som har sett vassast ut i laget är försvarslinjen och Eden Hazard. Det är dock inte så illa att ha en Hazard i form. Den lilla magikern kan vända ut och in på vilket försvar som helst och med den defensiven som Wales har uppvisat så är risken stor att Hazard förstör EM-drömmarna för Wales. Kan man dessutom få igång en ojämn De Bruyne och en aningen uddlös Maertens så är Belgien en het finalkandidat.

För att summera förhandsanalysen av denna match mellan Wales och Belgien så tror jag på en jämn match som Belgien sedan går segrande ur. Det kan dock mycket väl bli övertid beroende på om Wales får in första målet eller inte. Gör man 1-0 så kommer man garanterat att spela tight kontringsspel och mot ett lag som ligger lågt i försvaret har Belgien visat problem tidigare.

Nedan listas heta spel på kvällens match;

  • Wales leder i halvtid – kryss i matchen, odds 19,00.  Bet365.com.
  • Gareth Bale gör mål i matchen, odds 3,20. – Nordicbet.com.
  • Bortalaget gör sitt första mål i 2:a halvlek, odds 2,95 – Betsson.com.
  • Dubbelchans ”1X”, odds 2,10 – Betsafe.com
[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Nordicbet ger dig 200 kr gratisspel på valfri match i EM!
[/wpsm_titlebox]

Videoklipp

Hur har det gått för Wales i detta mästerskap? Här kommer en liten sammanställning över hur fansen har tolkat turneringen med sina sånger och härliga supportande!

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=uyB2xp4MVLQ[/wpsm_video]

Hur kommer Du att spela på matchen? Lämna gärna en kommentar om ditt spel.

Annons: