Rek 16/6: England, Ukraina och Polen

Här är dagens oddsrek med fokus på matcherna med England, Ukraina och Polen.

Till den 16/6 har vi satt samman speltips med odds från matcherna mellan England – Wales, Ukraina – Nordirland och Tyskland – Polen.

England – Wales (kl.15.00)

England behöver kommer att gå för seger sedan man missade segern mot Ryssland. Inför matchen ligger man på tredje plats då både Slovakien och Wales har tre poäng. Kryss här skulle göra det ödestigert med förlust mot ett vilt kämpande Slovakien i sista matchen. England har definitivt materialet för att vinna och kommer att gå för ta rollen som storebror i detta brittiska möte. Wales kommer att ligga på kontring och har garanterat sikte på ett kryss då det bör räcka för avancemang. England förväntas spela med samma uppställning som senast och flera spelare har lite att bevisa.

Bästa spelet på matchen är att England vinner, odds 1,53. Oddset kommer från Bet365.com.

Ukraina – Nordirland (kl.18.00)

Ukraina var snuddande nära att stå för en rejäl skräll när man mötte Tyskland senast. Endast ett felaktigt domslut stod mellan Manuel Neuer och en straff till Ukraina. En straff som hade inneburit 1-1. Istället blev det förlust för Ukraina med 2-0. Resultat har dock marginell påverkan på Ukrainas inställning till den här matchen. Det här är en match som man bara ska vinna och med det offensiva material man förfogar över så ska det heller inte vara några problem. Kan man pressa lika hårt och sedan trycka ner Nordirland i det egna straffområdet, ja då slutar inte detta vid 3-0.

Bästa spelet på matchen är Ukraina vinner -1 handicap,  odds 2,65. Oddset kommer från Betsson.com.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Betsson ger dig 200 kr gratisspel i gruppspelet i EM! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Tyskland – Polen (kl.21.00)

Det här är utan tvekan dagens hetaste match. Båda lagen står på tre poäng och kan säkra avancemang vid en seger. Tyskland är med sitt gedigna spel naturliga storfavoriter. Polen får finna sig i att agera underdogs. Den första matchen mot Nordirland skrämmer inte heller direkt. Det enda bra i den matchen för Polen var att den notoriska måltjuven Milik fick presentera sig. En spelare som i skuggan av Lewandowski är otroligt giftig i boxen.

Tyskland var i stora drag precis som de brukar vara i mästerskapssammanhang. Det som dock förvånade mig lite var att de darrade ett par gånger i försvaret. Hade det inte varit för ett lysande målvaktsspel flera gånger om så hade man max fått med sig en pinne från matchen mot Ukraina. Med det darriga förvaret i åtanke och med ett inprickat premiärmål för Milik så känns detta som upplagt för målglad afton. Tyskland gör alltid mål. Frågan är bara hur många Polen gör och hur långt det räcker?

Bästa spelet i matchen är bollen prickar stolpen eller ribban i matchen, odds 1,75. Oddset kommer från Nordicbet.com.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Nordicbet ger dig 200 kr gratisspel på valfri match i EM! Läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Hur kommer Du att spela på matcherna? Lämna gärna en kommentar om ditt spel.

 

Annons: