Rek 16/4: Newcastle – Swansea

Newcastle

Den 16/4 spelas matchen mellan Newcastle – Swansea i Premier League. Matchen startar kl. 16.00 och spelas på St James´Park.

Fortfarande lever hoppet om nytt kontrakt för Newcastle. Loppet är inte kort även om det ser riktigt mörkt ut. Förlusten senast mot Southampton var blytung och nu väntar krav på heroiska insatser om det här ska gå vägen. Först ut nu är formstarka Swansea och då pratar vi mirakel om man ska få med sig en eller tre poäng.

Newcastle kan fortfarande boosta sig lite med Benitez-effekten men frågan är hur långt det räcker. Man måste göra mål och man måste framför allt få till ett någorlunda försvarsspel. Det blir dock relativt omöjligt med tredjekeepern i mål och halva backlinjen borta. Det enda man har att gå på är kämparglöd och att Mitrovic nickar in en boll framåt. Ja, ni hör ju själva hur det låter. Det här bör och kommer att bli en bortaseger, hur mycket än Newcastle vill nåt annat.

För Swanseas del så handlar det om att avsluta säsongen på ett snyggt sätt. Man har inte överdrivet mycket att spela om men man har faktiskt radat upp flera fina resultat den senaste tiden. Spelare som Barrow (bekant från Östersund) och Sigurdsson har verkligen visat god form. Man kommer garanterat att försöka kliva ur den här säsongen med hedern i behåll och med gott självförtroende inför nästa. Segern mot Chelsea senast var meriterande och nu vill man skapa sig en fin formkurva genom ytterligare en seger.

Swansea har också vunnit sex av de sju senaste mötena med Newcastle.

Rekommenderade odds till matchen Newcastle – Swansea;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Swansea vinner matchen, odds 3,40 från Bet365.com
  • Dubbelchans ”X2”, odds 1,65 från Betsson.com
  • Bortalaget vinner och håller nollan, odds 5.25 från Betsafe.com
  • Sigurdsson gör mål i matchen, odds 3.75 från Nordicbet.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Dela dina tankar med oss via vår Facebook-sida eller via Twitter!

Annons: