Rek 16/4: Manchester United – Aston Villa

Man Utd

Den 16/4 spelas matchen mellan Manchester United – Aston Villa i Premier League. Matchen startar kl. 16.00 och spelas på Old Trafford.

Oj vad det ser mörkt ut för Aston Villa just nu. Förlusterna fortsätter att ramla in och laget misslyckas gång efter annan att stå upp för sina färger, sin heder och för sina fans. Förra omgångens förlust var bara en i raden på en katastrofsäsong och nu väntar spel i Championship nästa säsong.  Det har gått så långt med missnöjet i Aston Villa att klubben bestämt att ställa in sin egen gala där man brukar dela ut pris till säsongens spelare med mera. Man tycker helt enkelt inte att någon spelare förtjänar något pris. Det gör inte fansen heller så det kanske var ett smart drag av klubbledningen.

Den här matchen kan sägas vara helt omöjlig för Aston Villa att vinna. Manchester United är toktaggat efter att ha förlorat i ligan mot Tottenham förra veckan och man jagar desperat efter den fjärde CL-platsen. Det finns inget annat än seger i sikte för Van Gaal och hans lag och man kommer att försöka gå på knock så tidigt i matchen som möjligt. Även om det finns en teoretisk chans att Aston Villa håller nollan så är den högst liten. Med spelare som Martial, Ashford och Lingaard har United ett kreativt anfall med mycket speed. Aston Villa kommer helt enkelt inte att hinna med, vilket man också visat gång på gång den här säsongen.

Vad som också talar för United är att Rooney är tillbaka och han stod för en godkänd insats i veckans segermatch mot West Ham i FA-cupen.

Rekommenderade odds till matchen Manchester United – Aston Villa;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Manchester United vinner +4 måls marginal, odds 5,50 från Bet365.com
  • Man Utd leder i halvtid och vinner matchen, odds 1,72 från Betsson.com
  • Martial gör mål i matchen, odds 2.05 från Betsafe.com
  • Kieran Richardsson får gult kort i matchen, odds 2.75 från Nordicbet.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Dela dina tankar med oss via vår Facebook-sida eller via Twitter!

Annons: