Rek 16/4: Chelsea – Manchester City

Man city

Den 16/4 spelas matchen mellan Chelsea – Manchester City i Premier League. Matchen startar kl. 18.30 och spelas på Stamford Bridge.

Chelsea gjorde något så annorlunda som att förlora förra helgen. Laget som lyckades besegra Hiddinks mannar var inget mindre än Swansea, vilket av naturliga skäl väcker en del frågetecken. Visst, man hade väldigt många spelare borta men ändå. Har kanske musten gått ur Chelsea så här med ett fåtal omgångar kvar att spela? Man ligger just nu på en 10:e plats och man riskerar att helt missa Europaspel om man inte klättrar uppåt.

Att dock vända skeppet och ta poäng i den här matchen blir lättare sagt än gjort. Manchester City kommer till matchen med boostat självförtroende efter att ha säkrat avancemang i Champions League nu i veckan. Man spelade riktigt bra mot PSG och framför allt De Bruyne och Aguero såg riktigt spelsugna ut. Med dessa två i högform är Man City riktigt svårslagna.

Chelsea får tillbaka Costa som har vilat under sin avstängning. Det finns också goda chanser att Courtois ställer sig mellan stolparna igen. Två nyckelspelare som behövs om Chelsea vill ta poäng här. För just ”poäng” är nog vad man får rikta in sig på och då en till antalet. City är i gott slag nu och Chelsea har kryssat i sju av sina åtta senaste matcher.

Rekommenderade odds till matchen Chelsea – Manchester City;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Man City vinner och håller nollan, odds 4,75 från Bet365.com
  • Fernando får gult kort, odds 3,10 från Betsson.com
  • Dubbelchans ”X2”, odds 1.47 från Betsafe.com
  • Bortavinst, +1,5 mål i matchen, odds 3.55 från Nordicbet.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Dela dina tankar med oss via vår Facebook-sida eller via Twitter!

Annons: