Rek 13/6: Spanien, Sverige och Belgien

Här är dagens oddsrek med fokus på matcherna med Spanien, Sverige och Belgien.

Idag den 13/6 har vi satt samman speltips med odds från matcherna mellan Spanien – Tjeckien, Irland – Sverige och Belgien – Italien.

Spanien – Tjeckien (kl.15.00)

Spanien är tillsammans med Tyskland ett av turneringens högst skattade lag. Till den här turneringen kommer man dock med vissa problem som garanterat stör lite. Man saknar en naturlig målskytt och lagets annars så stabila mittfältare har inte riktigt levererat i sina klubblag den här säsongen. Försvaret är det som fortfarande är starkt och spelare som Iniesta håller alltid högsta klass. Den här turneringen är dock inte på något sätt en enkelhet för det spanska laget.

Tjeckien kommer helt planenligt att gå för att stänga till bakåt i den här matchen. Man räknar inte med något annat än att skaffa sig ett bra resultat och kryss är utgångspunkten, utan tvekan. Tjeckien kommer att låta Spanien föra spelet och man kommer att falla tillbaka och hålla ihop laget. Detta i kombination med Spaniens offensiva svaghet inne i boxen gör att det finns stor sannolikhet för en målsnål tillställning. Bästa spelet på matchen är Kryss i halvtid, odds 2,25. Oddset kommer från Bet365.com.

Irland – Sverige (kl.18.00)

Irland är Sveriges första motståndare i detta EM. Matchen är av oerhörd vikt för båda lagen då det inte kommer bli lätt för något av lagen att ta poäng mot Italien och Belgien. En svensk seger betyder ett stort steg närmare rollen som en av de bästa treorna i gruppspelet.

Sverige har ett spännande lag och med en formstark Zlatan på topp så finns alla möjligheter att det blir svensk seger. Forsberg har sett riktigt het ut inför EM och kan Källström och Ekdal vinna mittfältskriget mot Irlands starka PL-mittfältare så kan det bli seger. Då denna match är väldigt öppen har vi hittat två odds med fint spelvärde. Dessa är Irland dubbelchans ”1X”, odds 1,66 samt Sverige vinner, odds 2,40. Oddsen kommer från Betsson.com.

[wpsm_titlebox title=”HETT ERBJUDANDE!” style=”3″] Bet365.com ger dig riskfritt livespel för 250 kr på matchen – läs mer här!

Unibet ger dig pengarna tillbaka på Sverige – läs mer här!
[/wpsm_titlebox]

Belgien – Italien (kl.21.00)

Belgien spelar som förväntad gruppsegrare och känns som ett väldigt stabilt lag för tillfället. Även om inte Hazard har haft någon vidare säsong i ryggen så är han fortfarande en av de absolut bästa en mot en när han har en bra dag. De Bruyne vet vi är en matchvinnare av rang och Lukaku och Origi har båda levererat i sina klubblag den här säsongen.

Italien kommer till EM som ett lite oskrivet blad. Man saknar någon rejäl superstjärna och det råder tveksamhet vem man ska sätta sin tilltro till? De Rossi är inte längre den nyckelspelare han en gång var och ett anfall med Graziano Pelle i spetsen skrämmer ingen. Nej, det här blir garanterat en tuff uppgift för Italien. Det man får luta sig mot är ett starkt försvarsspel.

Bästa spelet på Belgien – Italien är Kryss i halvtid och Belgien vinner matchen, odds 5,75. Oddset kommer från Nordicbet.com.

Hur kommer Du att spela på matcherna? Lämna gärna en kommentar om ditt spel.

 

Annons: