Rek 12/6: Kroatien, Polen och Tyskland

Här är dagens oddsrek från matcherna med Kroatien, Polen och Tyskland!

Idag den 12/6 har vi satt samman en oddsrek från matcherna mellan Turkiet – Kroatien, Polen – Nordirland och Tyskland – Ukraina.

Turkiet – Kroatien (kl.15.00)

Turkiet kommer till EM med en relativt dyster statistik över sina öppningsmatcher. Antalet positiva resultat från de första matcherna i stora mästerskap är inte så många till antalet. Turkarna har naturligtvis förhoppning om att det ska bli ändring på det idag. Uppgiften blir dock allt annat än enkel. Kroatien har ett mycket starkt lag och har flera nyckelspelare i god form. Bland annat viktiga mittfältarna Rakitic och Modric.

Med ett Turkiet som vill få med sig ett starkt resultat har vi förmodligen en öppen match att vänta. Lite likt den som spelades igår mellan Wales och Slovaiken. Med två anfallsglada lag är spelet på att båda lagen gör mål, odds 2,00 ett spännande och bra spel. För den som söker lite extra pengar kan segerspel på att Kroatien vinner och båda lagen gör mål, odds 4,75 vara av värde. Oddsen kommer från Bet365.com.

Polen – Nordirland (kl.18.00)

Polen har siktet inställt på att ta platsen bakom Tyskland i den här gruppen. Det första steget blir att vinna mot Nordirland med besked. Att man har kapacitet råder det inget tvivel om. Anfallet leds av Bayerns Lewandowski som har en succésäsong bakom sig. På mittfältet har man flera rutinerade herrar och en och annan ny och spännande spelare. Förhoppningsvis får vi en glimt av Zielinski som har gott om offensiva kvalitéer.

Polen kommer att gå för fullt redan från start och Nordirland kommer att få kämpa hårt för att behålla sina defensiva positioner. Kontringar är det enda vapen som Nordirland kommer att mäkta med. Kan Polen få in en eller två bollar i första halvlek blir detta en enkel tillställning som då bör sluta med seger med minst 4-0.

Bästa spelet på Polen – Nordirland är Polen vinner -1 hcp, odds 2,85. Oddset kommer från Betsson.com.

PS! Du har väl inte missat att Betsson ger dig 200kr i gratis, riskfritt spel på gruppspelet? 

Tyskland – Ukraina (kl.21.00)

Tyskland kommer till detta mästerskap som naturliga storfavoriter. Man har kapacitet att vinna guld, utan tvekan. Laget har gott om rutin och man har flera spelare som har varit med och vunnit med sina klubblag under säsongen. Det enda egentliga frågetecknet är väl vem som ska göra målen nu när Tyskland inte har någon given målspruta på topp. Klarar Muller verkligen av att leverera som ensam striker?

Ukraina har ett spännande lag med slagkraftig offensiv med sina trollkarlar på kanterna. I den här matchen har man definitivt skrällpotential och jag aktar mig lite för att skriva av Ukraina. Man har ett effektivt kontringsspel och flera spelare som kan slå sin motståndare en mot en.

Bästa spelet på Tyskland – Ukraina är Kryss i matchen, pengarna tillbaka vid hemmavinst, odds 1,50. Oddset kommer från Nordicbet.com.

Vill du ha fler spännande spel till EM? Kika in får sida med rekade speltips och få inspiration!

 

Annons: