Rek 12/3: Stoke – Southampton

Stoke fc

Idag den 12/3 spelas matchen Stoke – Southampton i Premier League. Matchen startar kl.16.00 och spelas på Britannia Stadium.

Stoke är bättre lag den här säsongen än vad man kanske någonsin varit. Man har tagit flera tunga segrar och för första gången kan man man som objektiv fotbollsälskare faktiskt uppskatta spelet man tar sig för. Med spelare som Bojan, Arnautovic och Shaqiri har man dessutom riktigt fin spets. De två sistnämnda börjar också hitta tillbaka till den fina form de hade i slutet av 2015.

Om Stoke är på gång så är det nästan raka motsatsen för Soton. Lagets fina form är nästan ett minne blott och det som ett tag var ett fruktat anfallspar i Pelle och Mané är nu på sin höjd ett par gnistor för Mané. Koeman har en hel del att jobba med om det ska bli något Europaäventyr för laget.

Stoke kommer till matchen med tre segrar på de fyra senaste. Senast ut spelade man oavgjort mot Chelsea. För Southampton heter facit två förluster och en oavgjord. Den senaste matchen slutade 1-1 mot formsvaga Sunderland.

Rekommenderade odds till matchen Stoke – Southampton;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Stoke vinner matchen, odds 2,62 från Bet365.com
  • Stoke vinner, DNB, odds 1,80 från Betsson.com
  • Hemmalaget +1,5 mål, odds 2,80 från Betsafe.com
[/wpsm_list]

Hur spelar ni på matchen? Lägg gärna en blänkare i kommentatorsfältet!

PS! Du har väl inte missat att vi presenterat ett nytt tipsförslag –  stryktipset v.10

Annons: