Rek 12/3: Bournemouth – Swansea

Bournemouth

Idag den 12/3 spelas matchen Bournemouth – Swansea i Premier League. Matchen startar kl.16 och spelas på Vitality Stadium.

Bournemouth och Swansea har i stort sett samma bagage till den här matchen. Båda lagen har vunnit sina två senaste matcher och båda lagen gör vad de kan för att inte dras in i bottenstriden / striden kring strecket. Hemmalaget för dagen har en liten fördel av att man har ett mer gediget och samspelt lag. Swansea har dragits med stora formsvängningar och har omsatt flera spelare i startelvan. När det verkligen hettar till så kommer det garanterat att märkas.

Det skiljer inte särskilt många placeringar mellan dessa båda lag och en seger kan vara av stor betydelse när serien ska summeras. För Bournemouth gäller det att vinna mot placeringskonkurrenterna för att hålla sig flytande i Premier League. På hemmaplan är det seger som gäller och med två i ryggen så är man i gott slag. Favoritskapet ligger på hemmalaget och kan man bara få stopp på Swanseas nyckelspelare Gylfi Sigurdsson så har man minst en poäng.

Det här lär bli en öppen match och även om hemmalaget är favoriter så är det långt till en säker spik. Öppet för garderingsspel med andra ord!

Rekommenderade odds till matchen Bournemouth – Swansea;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Bournemouth vinner -1 asian, odds 2,75 från Bet365.com
  • Hemmalaget vinner -3,5 mål i matchen, odds 2,45 från Betsson.com
  • Swansea gör mål i matchen, odds 1,60 från Betsafe.com
[/wpsm_list]

Hur spelar ni på matchen? Lägg gärna en blänkare i kommentatorsfältet!

PS! Du har väl inte missat lördagens tipsförslag –  stryktipset v.10

Annons: