Rek 10/4: Tottenham – Manchester United

during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and West Ham United at White Hart Lane on November 22, 2015 in London, England.

Den 10/4 spelas matchen mellan Tottenham – Manchester United i Premier League. Matchen startar kl.17.00 och spelas på White Hart Lane.

Den hetaste matchen i England den här helgen är utan tvekan den mellan Tottenham och Manchester United på White Hart Lane. Spurs kommer färska från 1-1 mötet med Liverpool i en match de gjorde det mesta rätt men ändå tappade poäng i, vilket kan visa sig kostsamt då det nu skiljer sju poäng upp till Leicester men efter idag kan skilja hela 10 poäng med endast 15 kvar att spela om. Som det ser ut nu behöver Tottenham vinna samtliga sex resterande matcher för att överhuvudtaget ha en chans att vinna titeln även om Leicesters avslutning, med matcher mot United, Chelsea, Everton och West Ham ser ”lovande” ut för Spurs del. Här gäller det att inte vika ner sig och göra vad man gjort så många gånger tidigare under säsongen hemma på White Hart Lane där de är svårstoppade. Segrar i fyra av de fem senaste och blott två förluster här i ligaspelet (Leicester och Newcastle) såhär långt med en målskillnad om 30-12 sätter ett tydligt favoritskap hos Spurs som dock måste göra ett proffsigt jobb mot tabellfemman United. Till sin fördel har Spurs Uniteds knappa bortafacit efter 16 omgångar som utläser sex segrar, fyra oavgjorda och fyra förluster!

Gästerna kommer från två raka 1-0 segrar mot City och Everton respektive, segrar som stärkt självförtroendet vilket lär behövas här, främst tack vare den ungdomliga offensiven som fått både fart och förtroende av Van Gaal. Jesse Lingaard och Marcus Rashford är stora överraskningar efter idel jämna prestationer utöver upphaussade Anthony Martial såklart. Till den här matchen behöver de ta fram alla knep och tricks i boken för att rå på ett starkt Tottenham som måste vinna, och lär starta i ett högt tempo. Då United bara har vunnit två av sina nio senaste bortamatcher i ligan, och bortsett matcherna mot Derby och Shrewsbury i FA-cupen, bara tre av 15 alla tävlingar inräknade sedan 3-0 segern mot Everton i oktober ser jag ettan som ett ”säkert” kort. Skytteligaledaren Harry Kane jagar sitt 23:e mål för säsongen och var på hugget senast mot Liverpool, där han såklart satte kvitteringen (lite från ingenstans, The Harry Kane-way) och då United trots allt släppt in 20 av sina 27 mål på resande fot kan det bli en del mål idag. Och det gäller såklart för United också som sett vassa ut offensivt de senaste veckorna och visat att de klarar sig utmärkt utan Wayne Rooney. Samtidigt ska man inte glömma bort att United är det lag som bäst poängsnitt mot nuvarande topp sju efter raden 4-3-2 på nio matcher, liksom att de fått med sig en poäng i tre raka möten här.

Rekommenderade odds till matchen Tottenham – Manchester United;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Antal mål för Tottenham över 1,5 mål, odds 2.00 från Bet365.com
  • Tottenham vinner och över 1,5 mål i matchen, odds 2.47 från Betsson.com
  • Harry Kane gör mål och hans lag vinner, odds 2.85 från Betsafe.com
  • Michael Carrick får gult kort i matchen, odds 5.00 från Nordicbet.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Dela dina tankar med oss via vår Facebook-sida eller via Twitter!

Annons: