Rek 10/4: Sunderland – Leicester

leicester vardy mahrez

Den 10/4 spelas matchen mellan Sunderland – Leicester i Premier League. Matchen startar kl.14.30 och spelas på Stadium of Light.

 

Tack vare att Norwich förlorade igår mot Crystal Palace (0-1) lever fortfarande hoppet för Sunderland att med bara ett fåtal matcher kvar ta sig upp över nedflyttningsstrecket. Fyra poäng bakom 17:e placerade Norwich, som man möter härnäst, men med två matcher tillgodo (plus ett par måls vassare målskillnad) ser än så länge ut som goda chanser att klara sig kvar. The Black Cats har dock Chelsea, Arsenal, Everton och Stoke kvar att möta innan de avslutar borta mot Watford i omgång 38 så att undvika förlust här vore mer än välbehövligt, vilket blir en tuff utmaning då Sunderland haft svårt mot lagen på den övre halvan under säsongen. På 16 matcher har det blivit 11 förluster, två segrar och tre oavgjorda med blott en hållen nolla (15-32 i målskillnad) och tittar man till nuvarande topp sju är det ännu dystrare läsning då Sunderland på 12 matcher förlorat nio och bara vunnit en, utan att hålla nollan en enda gång men 10-26 i målskillnad.

Att hemmalaget lär få det jobbigt mot ett så pass formstarkt och hårt jobbande lag som Leicester, som dessutom snart har titeln ohotade inom räckhåll, står därmed helt klart och att vi får över två gånger pengarna på bortaseger känns oerhört generöst! The Foxes har knappt vikit en tum under säsongen och det verkar alltjämt som att de inte kommer tappa det här, vilket förstärks mer och mer efter varje omgång. Fem 1-0 segrar på de sex senaste matcherna talar sitt tydliga språk liksom statistiken som läser 20 vunna matcher av 32 och endast tre förluster (mot Arsenal och Liverpool), två kategorier där överraskningen Leicester är ohotade. Endast City (56) och Tottenam (57) har gjort fler mål än dem (55) och bara Tottenham (25), Arsenal (30) och United (27) har släppt in färre än deras 31. Jämfört med Sunderlands målskillnad om 36-55 är det nästan omvända roller (mycket tack vare gästernas poängmaskiner Vardy och Mahrez) vilket även gäller formmässigt. The Black Cats har visserligen bara förlorat en av sina sju senaste matcher och kryssat fyra raka, men samtidigt bara vunnit en av de tio senaste. Leicester har vunnit åtta av de tio senaste varav fyra raka och bara förlorat en av dessa tio och bör känna att om man vinner här samtidigt som Tottenham förlorar senare mot United så bör tio poängs försprång räcka till de fem avslutande omgångarna!

Rekommenderade odds till matchen Sunderland – Leicester;

[wpsm_list type=”arrow”]
  • Oavgjort i halvtid/Leicester vinner matchen X/2, odds 5.00 från Bet365.com
  • Leicester vinner och håller nollan, odds 2.55 från Betsson.com
  • Slutresultatet 0-1, odds 7.00 från Betsafe.com
  • Leicester vinner matchen, odds 2.15 från Nordicbet.com
[/wpsm_list]

Hur spelar du på matchen? Dela dina tankar med oss via vår Facebook-sida eller via Twitter!

Annons: