Ny bettingmöjlighet hos Bet365 – ”stäng spelet”

Stäng spel hos Bet365!

Maximera vinster och minimera förluster med möjligheten att ”stänga ditt spelet” i förtid när du spelar på odds!

Om du gillar att spela på odds och framför allt om du gillar att spela på liveodds är det spelbolaget Bet365 du ska besöka. Där erbjuder man överlägsen betting i mobilen via en snabb hemsida och app. Inget annat spelbolag kan matchen snabbheten, navigeringen eller enkelheten som Bet365 erbjuder.

Som spelare kan du enkelt spela på singlar, kombinationer eller systemspel. Du hanterar enkelt insättningar och uttag lika smidigt i mobilen eller surfplattan som i datorn. Du följer dina pågående spel i realtid under sektionen ”mina spel” som är central när du är inloggad på ditt konto. Hos Bet365 kan du dessutom följa dina spel på ett för marknaden unikt sätt. Du kan nämligen ”casha in” och stänga spel i förtid.

För dig som är intresserad av livebetting är möjligheten att ”stänga spelet” guld värd. Låt säga att du har spelat att Arsenal ska finna matchen mot Liverpool i Premier League. När det har gått 70 minuter av matchen så har Arsenal gjort 1-0 men ledningen känns bräcklig. Bet365 kommer då att erbjuda dig att stänga spelet. Du kan välja att stänga spelet till en egen vald del av din inledande insats eller stänga spelet med hela din insats. När du stänger spelet i förtid får du i det här fallet en viss del av vinsten. Ju närmare slutsignalen du kommer desto mer kommer du få i vinst om du stänger ditt spel.

Med möjligheten att stänga spel som är igång och casha in vinster och minimera förluster kan du maximera ditt spel när du spelar på odds. Genom att ha chansen att stänga ditt pågående spel kan du vinna oftare och med mindre risk än någonsin.

Vill du prova möjligheten att stänga spel på riktigt? Surfa in till Bet365.com och prova deras bettingupplevelse!

PS! Första gången du gör en insättning via mobilen får du en ”På-väg-bonus” värd 500 kr!

 

Annons: