Ingen insättningsavgift hos Betsson

Fria insättningar hos Betsson
Betsson följer strömmen och slopar nu sina insättningsavgifter!

Att ha ett spelkonto hos Betsson.com har just nu blivit ännu mer fördelaktigt. Precis som så många andra aktörer på den svenska spelmarknaden så har man nu insett att spelare inte vill betala för att göra insättningar till sina spelkonton. Först ut var som bekant Unibet.com och satte då ribban ganska högt. Att Betsson nu följer efter visar på att detta är en förändring som spelarna efterfrågat.

Att man nu slopat alla avgifter som tidigare togs ut i samband med insättningar via bankkort gör att du som spelare får mer valuta för pengarna. Om du sätter in 100 kr till ditt spelkonto är det precis vad som debiteras ditt bankkonto, inget mer, inga avgifter!

Varför inte ta tillfället i akt och spela en slant och då kvalificera för ett gratis livespel värt 100 kr? Det passar perfekt så här i tider då de stora europeiska fotbollsligorna ska avgöras. Du kan spela med ett gratis liveodds genom att välja ett liveodds från en match från helgens fotboll. Bocka sedan i den blå rutan med texten ”riskfritt spel” som dyker upp under din kupong. Observera att du måste ha 100 kr på ditt spelkonto för att rutan ska synas.

PS! Om du ändå är i farten av att sätta in pengar och prova Betssons avgiftsfria insättningar så kanske du vill tippa EM i Frankrike och lägga ett odds på Sverige? 100 kr på att Sverige vinner EM-slutspelet betalar hela 100 gånger pengarna. En nätt slant med andra ord!

 

Annons: