Full koll på SHL hos Hockeybladet.nu

Hockeybladet

Följer du SHL i allmänhet och kanske ett favoritlag i synnerhet? Då ska du kika in hockeyportalen Hockeybladet.nu som sammanfattar och presenterar nyheter från all action i SHL och svensk hockey!

Hos Hockeybladet hittar du allt du behöver veta om Sveriges populäraste hockeylag. Sajten är snyggt strukturerad och ger en snabb och bra överblick över senaste nytt från hockeysverige. Sajten, som är ett spännande alternativ till etablerad media (kvällstidningar med mera) har snabbt rönt respekt och erkännande för sin höga kvalité. Hockeybladet fungerar perfekt att läsa på mobila enheter då den är mobilanpassad redan från start.

Nyheter om olika hockeylag

För dig som vill läsa mer om ett specifikt lag i SHL eller Hockeyallsvenskan finns det ett snabbt och smidigt sätt att ta del av uppdaterade nyheter. Du navigerar helt enkelt i den översikt över lagen som finns till höger på startsidan. Varje lag representeras av sitt lagemblem och genom att klicka på en logo så kommer du till filtrerade nyheter för det aktuella laget. Som läsare hos hockeyportalen – Hockeybladet.nu är du med andra ord aldrig särskilt långt borta från laget i ditt hjärta.

Samlingsplats för hockeyälskare

I Sverige finns det ett ofantligt stort antal sajter om fotboll men betydligt färre sajter om hockey. De som finns och som behandlar denna härliga vintersport är heller inte alltid av högsta kvalité. Nog är det lite underligt med tanke på att att vi lever i ett land där hockey är en riktigt stor sport. Hockeybladet erbjuder en trevlig samlingsplats för hockeyälskare och att man är en uppskattad aktör märks inte minst på det stora antalet följare man har på sin Facebook-sida och av sitt twitterkonto.

Surfa gärna in och upptäck sajten du också. Kanske hittar du en favoritsida för lång tid framöver?

 

 

Annons: