Fortsatta utmaningar hos Betsafe

Utmaningar hos Betsafe

Betsafe fortsätter med sina utmaningar i samband med sitt 10-års kalas!

Du har väl inte missat att Betsafe firar 10 år som svensk aktör på spelmarknaden? Fram till början av maj kör man veckovisa utmaningar där du som spelare kan kamma hem riktigt stora vinster. Bland utmaningarna som Betsafe har satt samman gäller det att du vässar dina kunskaper inom betting och casino. I prispotten ligger heta bonuspengar och en fantastiskt liveupplevelse i samband med Fotbolls-EM 2016!

Du följer enkelt din progression i den stora 10-års kampanjen via kampanjsidan hos Betsafe. Där listas den aktuella veckans alla utmaningar och vad som krävs av dig för att bli en vinnare. Aktuell kampanjsida hittar du här!

Som om det det inte vore nog med att Betsafe erbjuder bonuspengar som kan ge dig enorm spelbudget, så ger man dig också chansen att få se fotbollsmatchen Italen – Sverige i sommarens EM-slutspel i Frankrike. För varje 500 kr som du omsätter under kampanjen så får du en lott. Ju fler lotter du samlar in desto större chans har du att just din lott blir utvald och du koras som vinnare.

Du kan ta del av kampanjen och alla utmaningar när som helst under kampanjperioden. Du tar del av kampanjen genom att anmäla dig på kampanjsidan. Observera att du behöver vara inloggad för att kunna göra anmälan. Har du inget konto sedan tidigare så är det bara att registrera ett nytt för att anta alla utmaningar som Betsafe har tagit fram.

[wpsm_button color=”red” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_betsafe-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Betsafe.com[/wpsm_button]

 

Annons: