Dubbla pengarna: spelvärde i Torino

Torino tar emot ett decimerat Chievo hemma i Turin och ett rakt segerspel på hemmaseger ger fina 1.70. Men det finns också värde i scorecast-spel då både Ciro Immobile och Andrea Belotti visat sig vara ett vasst anfallspar där den senare nätat fem gånger sedan nyåret.

football wide mitre

Torino – Chievo | Spelstopp 15.59

[wpsm_highlight color=”green”]Utvalda spel | Andrea Belotti målskytt i matchen till oddset 2.25
[/wpsm_highlight]

Båda Torino och Chievo har haft svajig form på sistone och sedan 2015 övergick till 2016 har de vardera bara tagit en seger på sex matcher, båda mot nykomlingarna Frosinone respektive Bologna, men där främst Chievo åkt på ett par tunga förluster mot Lazio (1-4) och Juventus (0-4). Gästerna tappade också som bekant sin bäste målskytt Alberto Paloschi till Swansea i januarifönstret och har i de två matcherna sedan dess haft det tungt offensivt mot både Juve och Inter senast (0-1). Här lär man också få det tufft mot ett hemmalag som med två vassa anfallare, tillika italienska landslagsmän, har ett knappt övertag som blir än större med tanke på gästernas många bortfall. Just Belotti har nätat fem av sina totalt sex mål under 2016 och är i glödhet form vilket gör det naturligt att lägga insatsen där. Även historiskt sett har Chievo haft svårt för Torino som före förlusten mot just Chievo i september (0-1) gått åtta raka matcher obesegrade mot dem. Fyra av dessa har varit segrar varav tre här i Turin så även raka ettan till 1.70 eller varför inte också Ciro Immobile anytime scorecast till 2.25 är också av intresse, men då Belotti på egen hand hämtade upp 0-2 till 2-2 borta mot Sampdoria förra helgen tror jag mer på honom. Ett annat intressant spel är ’oavgjort i halvtid/Torino vinner matchen’ till dryga fem gånger pengarna eftersom båda lagen spelat oavgjort i halvtid i ca hälften av de 23 spelade omgångarna såhär långt!

Notera även:

  • Det har gjorts under 2,5 mål i sex av Torinos sju senaste hemmamatcher 
  • Torino har tagit 19 av totalt 18 poäng på hemmaplan och bara förlorat tre matcher här
  • Chievo har gått fyra matcher i rad utan seger varav man förlorat tre
  • De har bara vunnit tre av sina tio senaste matcher där två kommit mot nykomlingarna Bologna och Frosinone

Oddsen är hämtade från Bet365.com. Tar du rygg? #spankthebookies

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_bet365-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Bet365.com[/wpsm_button] [wpsm_ads2] PS. Glöm inte att gilla Svensk Spelservice i sociala medier – vi finns på Twitter @Spelservice och på Facebook! Och du, lycka till!

//Ohlsson,
 för Svensk Spelservice

Annons: