Casha ut dina vinster i EM

Cashout

Nu släpper spelbolaget ComeOn funktionen CashOut lagom till EM i Frankrike!

Brukar du spela på sportodds? Kanske har du suttit där i soffan och bitit på naglarna under den sista kvarten i den fjärde matchen på din oddskupong och med fasa sett på hur ditt vad långsamt gått mot förlust? Om detta mardrömsscenario har inträffat så finns det nu ett litet botemedel. Det stavas CashOut och kommer från ComeOn och lanseras nu lagom till det Europeiska fotbollsmästerskapet i Frankrike.

Med hjälp av den nya funktionen CashOut så får du möjlighet att stänga ett pågående spel och hämta en del av den förväntade maxvinsten eller på motsvarande sätt stänga ett pågående förlustspel och hämta hem en liten del av din totala insats. Som du säkert förstår är detta en funktion som har visat sig vara omåttligt populär inom bettingbranschen och som nu är här för att stanna även hos ComeOn. Att funktionen nu presenteras lagom till uppvärmningen inför slutspelet i Europamästerskapet i fotboll är naturligtvis väldigt trevligt för alla oss bettingälskare. Särskilt intressant blir det om man tar CashOut-funktionen och kombinerar det med det nya EM-tipset!

Genom att använda CashOut kan du försäkra ditt spel och om du är lite skicklig så kan du också hålla dina förluster på ett minimum, även om lagen och spelarna som ligger bakom din kupong inte spelar som du vill. När du använder CashOut-funktionen kommer dina pengar att bli tillgängliga på ditt konto direkt. ComeOn erbjuder funktionen på i stort sätt alla tillgängliga marknader. Undantaget är om du spelar systemspel (under fliken kombospel).

Varför inte surfa in till ComeOn och bekanta dig med funktionen CashOut innan det stora mästerskapet drar igång i Frankrike? Är du förberedd är du också redo att maximera dina vinster och på så sätt förvandla inledningen på sommaren till en riktig guldsommar!

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/comeon-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till ComeOn.com[/wpsm_button]
Annons: