Burnley – Swansea 13/8

Spela med 200 kr riskfritt spel!

Burnley tar emot Swansea på Turf Moor i säsongens första match som Premier League-lag. Med kraften av nykomling ska man inte underskattas, det vet historien om inte annat!

Burnley var verkligen ett speciellt lag förra säsongen. ”The Clarets” som man kallas i England vann Championship förra säsongen och knep en plats för direktuppflyttning. I matchen mot Swansea är man således inte favoriter och det vet man om. Det är dock på hemmaplan som man kommer att försöka ta sina trepoängare och de pinnar som behövs för att säkra spel i Premier League även nästa säsong.

Burnley

Det Burnley inte har i truppstyrka och skickliga individualister tar man igen med lagmoral, hårt arbetande spelare samt spelare med genuin anknytning till klubben. Ta exempelvis anfallaren Andre Gray som för fem säsonger sedan gjorde som Jamie Vardy och spelade amatörfotboll i England. Vägen till toppen går att nå, det är inte omöjligt! Gray är en viktig spelare för Burnley och han har presterat bra på försäsongen. Bland annat gjorde han hattrick mot Rangers i en träningsmatch för någon vecka sedan.

Att Gray besitter speciell kvalité går inte att ta miste. Det är inte för inte som han blev bästa spelaren i Championship förra säsongen!

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=ozs5tDihO5E[/wpsm_video]

Inför matchen mot Swansea så har Burnley också fått förstärkning av Liverpools starke ytterback Jon Flanagan. Ett defensivt tillskott som kan komma att bli viktigt och avgörande i det långa loppet. Hur det än är så kommer Burnley med störta säkerhet att få försvara sig till poäng i majoriteten av sina matcher den här säsongen.

I öppningsmatchen mot Swansea så är det dock säsongens första match och den spelas på hemmaplan inför en förväntansfull publik. Man har ingen press på sig att vinna och med anfallsvapen i Vokes och Gray så har man definitivt en chans att chocka Swansea och vinna matchen!

Swansea

Det är lite svårt att placera Swansea inför premiäromgången. Detta då Ashley Williams ryktas vara på väg bort från klubben samtidigt som man också få klara sig utan Ayew som nyligen sålts till West Ham. Nya anfallarna Llorente och Borja Baston har mål på sitt CV men har aldrig presterat i Premier League tidigare. Kan de vara det som blir skillnaden för Swansea den här säsongen och i den här matchen? Av storstjärnorna i laget är det således Sigurdsson som får bära störst press. Det är han som har levererat och det är i han som fansen sätter sitt hopp i första läget. Dock har den isländska EM-spelaren en väldigt hög lästanivå och en spetskompetens när det kommer till fasta situationer, så det kanske inte är så illa trots allt? Han gjorde ett par riktigt fina klassmål förra säsongen, eller vad sägs om denna samling?

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=xNpeFApkl4c[/wpsm_video]

Swansea är ett bollskickligt lag och kommer att försöka kontrollera matchen från start. De vet att Burnley är ett aggressivt lag som är starka i kontringsspelet och på fasta situationer så Swansea kommer garanterat inte att bjuda på onödiga hörnor. Sigursson är nyckeln till Swanseas offensiv och får han utrymme kan han fördela bollar till kanterna. Kantspelet var ett av Swanseas starkaste anfallsvapen förra säsongen. Pressen att prestera ligger på Swansea så det blir mycket intressant att se hur matchen kommer att se ut när den första halvtimmen av anspänning är över. Räkna med att Swansea kommer att ta sig in i matchen, oavsett resultat i första halvlek. I täta matcher räcker erfarenhet av Premier League långt!

Odds på matchen

Det blir en spännande match med två lag som kommer till matchen med olika inställning och förutsättningar. Båda lagen kommer med största säkerhet att vara nöjda med att inte förlora öppningsmatchen och utifrån det antagandet rekommenderas följande odds på matchen Burnley – Swansea i Premier League;

  • Oavgjort -2,5 mål, odds 3,85 (betsson.com)
  • Burnley vinner, pengarna tillbaka vid kryss, odds 1,66 (betsafe.com)
  • Burnley vinner första halvlek, 0,0 asian, odds 1,75 (bet365.com)

Du har väl inte missat att du kan hämta ett gratisspel på matchen? Klicka på bannern nedan och gissa hem 100 kr hos Betsson!

Klicka för att hämta riskfritt spel!

Matchen Burnley och Swansea är match ett på veckans stryktips. Se gärna vårt stryktipsförslag till helgen!

/Sebastian @Spelservice

Annons: