Bättre bonus hos Unibet

Bonusvillkor Unibet

Nu har Unibet kraftigt förbättrat sitt bonussystem vilket ger fördelar till dig som spelare!

Unibet har sedan ett tag arbetat hårt för att förbättra villkoren till dig som spelare. För en kort tid sedan blev man det svenska spelbolag som först avskaffade sina kortavgifter för insättningar och uttag. Ett drag som garanterat kommer att sprida ringar på vattnet bland konkurrenterna.

Som ett ytterligare steg i att befästa sin position på den svenska spelmarknaden har man nu också arbetat om sitt bonussystem. Du som spelare får numera 200% bonus på din första insättning när du spelar på sport. Omsättningskravet är låga sex gånger pengarna till ett minsta odds på 1.4. Maximalt kan du få upp till 2.000 kr extra till ditt spelkonto när du använder bonusen. Spelpengar som du kan använda för att spela mer avslappnat, spela för högre vinstchans, eller som du kan spela med bara för att höja underhållningsvärdet.

Som för att göra det enkelt för dig att få en översiktlig bild över hur Unibets bonusar är uppbyggda och hur de står sig i konkurrensen gentemot andra aktörer så har man tagit fram en kalkyl för vanligt förekommande svenska bonusar. Enligt kalkylen ger Unibets bonus bäst valuta för pengarna!

Varför inte ta chansen att uppleva Unibets nya välkomstbonus på egen hand? Registrera ett nytt konto och hämta upp till 2.000 kr extra!

Har Unibet räknat rätt så borde du har goda chanser att kamma hem gott om vinstpengar! Det tar endast några minuter att registrera ett nytt konto och du kommer hela Unibets utbud direkt.

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Unibet.com[/wpsm_button]
Annons: