300 kr i Allsvensk bonus varje vecka!

300 kr gratis hos Nordicbet

Allsvenskan är igång för säsongen och det firar Nordicbet med 300 kr i Allsvensk bonus varje vecka!

Vilka vinner Allsvenskan säsongen 2016/17? Vilken spelare vinner skytteligan och vem går som proffs till Holland i december? Kommer IFK Norrköping att leverera ytterligare ett år eller kommer Malmö FF använda sina dryga 300 miljoner i eget kapital till att stärka upp truppen så pass att man kan vinna Allsvenskan i år?

Ja, frågorna inför årets säsong är många. Kanske har du redan en uppfattning om svaret på några? Kanske har du en kvalificerad gissning på vem som står som slutsegrare i Allsvenskan den här säsongen?

Som för att fira den allsvenska starten så kör spelbolaget Nordicbet igång en härlig kampanj där du som spelare kan få 300 kr i Allsvensk bonus varje vecka fram till den 24:e april. Allt du behöver göra är att logga in på ditt spelkonto hos Nordicbet och därefter klicka in dig till kampanjsidan och anmäla dig för kampanjen. När du sedan sätter in minst 100 kr och placerar dessa pengar på en singel eller ett kombospel där minst ett val är på en oddsmarknad från Allsvenskan, kommer ditt konto att krediteras med 300 kr inom någon minut.

>Har du inget spelkonto hos Nordicbet sedan tidigare? Registrera nytt konto här!

Exempel; Sätt in 100 kr och spela en singel på att det blir kryss i valfri Allsvensk match. När ditt spel är placerat så kommer ditt konto att fyllas på med 300 kr inom någon minut. Din krediterade bonus kan sedan användas på valfri oddsmarknad. Du kan dela upp dina 300 kr på flera spel eller använda allt på ett spel. Hur du lägger upp strategin är helt upp till dig!

Det bästa av allt är sedan att du kan ta del av kampanjen en gång i veckan fram till den 24:e april. Med andra ord kan du få rejält med gratis spelpengar av Nordicbet. Det här är utan tvekan en av marknadens bästa kampanjer just nu och den är perfekt för dig som gillar odds och fotboll.

[wpsm_button color=”blue” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_nordicbet-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Nordicbet.com[/wpsm_button]

 

Annons: