200 kr gratis EM-bonus varje vecka

200 kr gratis Nordicbet

Få 200 kr i gratis på kontot varje vecka under Fotbolls-EM!

Nu går vi in i den tredje gruppspelsomgången och spänning stiger nu för varje match som går. Även om inte det svenska landslaget har imponerat så finns det andra lag som bjuder på sevärd fotboll och som har spelare som presterar.

För att göra EM-festen ännu härligare så har Nordicbet.com bestämt sig för att köra en förnyad kampanj som ger dig 200 kr i gratispengar under varje återstående vecka under Fotbolls-EM. Att det är gratispengar betyder att du får dem rakt in på kontot om du spelar för 100 kr på valfritt EM-odds, eller på något annat tillgängligt odds (minst 1,50 i odds).

Varför inte placera 200 kr på något av följande odds;

  • Spanien vinner EM, odds 4,20 = Potentiell vinst 840 kr!
  • Tyskland vinner EM, odds 5,25 = Potentiell vinst 1.050 kr!
  • Beglien vinner EM, odds 14,00 = Potentiell vinst 2.800 kr

Med 200 kr i gratisspel spelar du riskfritt då du inte riskerar några egna pengar!

Här kan du registrera ett nytt konto hos Nordicbet.com

Klicka in till kampanjsektionen hos Nordicbet och klicka på knappen ”Spela och få bonus” och du är med i kampanjen. Observera att du som samtidigt registrerar ett nytt konto hos Nordicbet också får tillgång till en generös välkomstbonus. Med andra ord finns det gott om extrapengar att hämta som ny spelare.

Kampanjen pågår fram tills dess att EM-slutspelet är över. Se till att surfa in till Nordicbet en gång i veckan för att hämta dina 200 kr i gratispengar. Vem vet, kanske lyckas du förvandla dem till stora vinster genom att spela framgånsrikt?

[wpsm_button color=”blue” size=”medium” link=”http://” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Nordicbet.com[/wpsm_button]

 

Annons: