10 vinnare får 10.000 kr hos Unibet!

Få 10.000 kr hos Unibet

Bli en av 10 spelare som får 10.000 kr vardera av Unibet!

Från och med måndag den 15:e februari är det som kallas för insättningsavgift ett minne blott hos Unibet. En insättningsavgift är en avgift som många spelbolag tar ut i samband med exempelvis insättningar som görs med kreditkort. Har du ett spelkonto hos Unibet.com är detta således inget du behöver oroa dig för längre. Alla insättningar har blivit gratis vilket på alla sätt är fördelaktigt för dig som spelare. Naturligtvis ska det vara gratis att sätta in pengar på spelkontot.

Som för att fira slopandet av insättningsavgifter har Unibet bestämt sig för att lansera en liten minikampanj där 10 spelare kommer att premieras med 10.000 kr. Om du är sugen på att ta chansen att bli en av dessa spelare så behöver du endast göra insättning till ditt spelkonto innan den 17:e februari kl.23.59. Detta kvalificerar dig för en lott till den stora dragningen som görs den 22:e februari.

Slopade insättningsavgifter gäller sedan tillsvidare. Mer information om de slopade avgifterna hittar du på Unibet.com.

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_unibet-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Unibet.com[/wpsm_button]

 

Annons: