Trippel 29/8: 5.02 på Premier League

Speltips: Liverpool gör fler än 1,5 mål i matchen mot West Ham (1.44), Manchester City att vinna båda halvlekarna mot Watford (2.10) samt marknaden båda lagen gör mål mellan Bournemouth och Leicester (1.66) till ett samlat odds på 5.02 hos Bet365.com.

Liverpool – West Ham
Liverpool tar emot berg-och-dalbanan West Ham som utöver premiärsegern över Arsenal inte gjort många glada såhär långt. Slaven Bilic fick se sitt West Ham plågsamt förlora hemma mot Bournemouth senast (2-4), trots att man kvitterade 0-2 till 2-2 på tio minuter i andra halvlek, och matcherna mot Leicester och i Europa League- kvalet har varit en miserabel start på kroaten Bilics era som manager för The Hammers. Hoppet om att man ska komma härifrån med poäng är således tunt och Liverpool har guldläge att ta första storsegern för säsongen och bibehålla sin förlustfria start. Det höga press-spelet och formstarka spelare som Coutinho och James Milner blev sånär matchvinnare senast mot Arsenal (0-0) och jag har svårt att se gästerna stå emot hemmalagets kraft och vilja, speciellt inte när det är aningen turbulent hos gästerna även utanför planen. Lagkaptenen Kevin Nolan har lämnat klubben med omedelbar verkan och flera spelare har vädrat frustration över saker kring klubben på sociala medier.  Gästerna saknar en hel drös spelare pga skador och avstängningar och då 11 av de 13 senaste hemmamatcherna mot West Ham har sett Liverpool göra minst två mål, och Liverpool också hållt nollan i sex av de sju senaste, tror jag inte det kan sluta på något annat sätt än med hemmaseger och jag skulle tro att Liverpool tar det här med minst två måls marginal!

Manchester City – Watford
Som ett av endast fyra lag i Englands fyra högsta serier har Man City än så länge ett 100-procentigt facit efter tre matcher, och med målskillnaden 8-0 tillsammans med formstarka spelare som Yaya Touré, David Silva och Vincent Kompany ser man oerhört starka ut och uppvisar ett rikligt självförtroende. Och jag tror inte deras fantastiska start är på väg att sakta in redan trots att Watford överraskat såhär långt och bl a fått med sig oavgjort mot både Everton (2-2) och Southampton (0-0), och hemmalagets manager Pellegrini kan titta tillbaka till FA-cupmatcherna lagen emellan både 2013 och 2014 för inspiration om hur man bäst besegrar Watrford då City kom undan med 3-0 respektive 4-2 hemma på Etihad. Sergio Agüero sätter minst ett mål idag och på jag skulle tro att man gör ett mål även på en fast situation, och efter 2-0 är The Hornets nere för räkning.

Bournemouth – Leicester
Bournemouth står som knappa favoriter i hemmamötet med överraskningen Leicester i en match som förväntas underhålla både mål- och spelmässigt. Leicester har vunnit de tre senaste gångerna lagen mötts, samtliga med uddamålet, men står inför en rejäl utmaning mot The Cherries som visat upp ett positivt spel under debutsäsongen i Premier League. Förra helgen tog man också första trepoängaren när West Ham besegrades med 4-3 och manager Eddie Howe lär vara nöjd över att man nu tagit första segern och kan fokusera på att bygga vidare på den positiva start man haft. Nu är man tillbaka på Dean Court sugna på att spräcka mål- och poängnollan även där för säsongen och ett massivt hemmastöd väntas, vilket mycket väl kan ställa ett Leicester som visserligen spelat väldigt bra men också mött två taffliga försvar (West Ham, Sunderland) vilket inneburit sex poäng. Lika lätt kommer det inte att bli här och jag har också svårt att se Bournemouth gå mållösa här vilket i mina ögon mer talar för ett oavgjort resultat än bortaseger, om man nu ska gardera upp hemmalaget. Leicester har ännu inte hållt nollan under nye managern Ranieri men man är samtidigt alltid ett hot framåt, så räkna med mycket mål!

Spelstopp för trippeln är kl.15.55 den 29/8 och oddsen är hämtade från Bet365.com.

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_bet365-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Bet365.com[/wpsm_button] [wpsm_ads2]
Annons: