Trippel 25/9: läge för Chelsea

De tre säkraste singlarna med spelvärde den här lördagen har vi satt ihop till en fin trippel där segerspel på Ipswich och Chelsea kompletterar dubbelchansen på Wolves borta mot Preston, till ett sammanlagt odds på fina 5.44 hos Bet365. Nog är det värt en slant?

Ipswich – Bristol City | Spelstopp 15.59
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel | Ipswich vinner matchen till oddset 2.10[/wpsm_highlight]

Efter blott en seger på sina fem senaste är detta en viktig match för Ipswich och jag förväntar mig att Mick McCarthy instiftat fullt fokus och höjt ribban för sin startelva, annars lär vi kunna se en hel del förändringar framöver. Bristol City ska, och måste vara, tre poäng för Ipswich om man ska ha någon chans att ta klivet direkt upp till Premier League den här säsongen och jag ser inget annat än att man är sin egen värsta fiende i den här matchen. Bristol har bara jumbon Rotherham bakom sig i tabellen och har förlorat fem av åtta matcher såhär långt, med målskillnaden 9-17, och tar sig an ett Ipswich som bara förlorat en av sina 12 senaste hemmamatcher. Hemmalaget vilade startelvan mot United i veckans cupförlust och har både Darryl Murphy och David McGoldrick tillbaka, duon som nätade över 40 mål förra säsongen, och någon av dem kommer ta en plats bredvid formstarka Freddie Sears vilka säkerligen kommer öka på lagets målskörd om 13 mål framåt (näst flest efter Middlesbrough).


Newcastle – Chelsea | Spelstopp 18.29
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel Chelsea vinner matchen till oddset 1.65[/wpsm_highlight]

Mästarna Chelsea, med tre raka segrar i bagaget, kommer fulla av förväntan till ett Newcastle i kris för att hämta hem tre nya poäng och börja klättra i tabellen. Allt över 1.30 på Chelsea i det här läget är rena rama bjudoddset, trots att man förlorat tre raka här, och jag hugger tvåan utan att tveka. Newcastle ligger näst sist i Premier League, har fyra raka förluster med sig hit, åkte ur Ligacupen i veckan mot ett roterat Sheffield på hemmaplan (!) och har gått mållösa i fem av sina sju senaste matcher sedan premiären mot Southampton (2-2). Lägg därtill den myteri-stämning som råder över Newcastle och St James Park som redan tröttnat på Steve McClaren och hans idéer, som på något sätt lyckats spendera 52 miljoner pund (näst mest netto i Premier League) och ändå göra laget sämre. The Magpies såg håglösa ut mot West Ham (0-2), gick bort sig tidigt mot Watford senast (1-2) och föll som bekant i veckan mot Sheffield (0-1) – med endast ett fåtal skott på mål totalt sett i dessa tre matcher. Mot ett Chelsea på uppgång ser jag det inte vända efter att laget bara knåpat ihop tre vinster på 25 försök under hela 2015, och offensiven fortsatt ser tunn ut inte minst efter att det Papiss Cissés skada bekräftats. Inget lag har gjort färre mål, skapat färre chanser eller skjutit färre skott mot mål som Newcastle McClaren har bara vunnit tre av sina 21 senaste matcher som manager vilka inkluderar (då) redan nedflyttade Wigan och Blackpool (med Derby) samt Northampton i Ligacupens förra omgång. Med nästa match mot Man City och ett kommande derby mot Sunderland inom synhåll, får McClaren behålla jobbet över helgen?


Preston – Wolves | Spelstopp 15.59
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel | dubbelchans, X2 till oddset 1.57[/wpsm_highlight]

Sex matcher i rad utan seger är facit för Simon Graysons Preston som för tillfället ockuperar den sista nedflyttningsplatsen med sex tagna poäng av 24 möjliga. Senast mot Brentford såg saker länge positivt ut efter att man tagit ledningen inom en halvminut, men släppte sedan in Brentford i matchen med två insläppta på tre minuter vilket innebar lagets fjärde förlust för säsongen. Framför de egna fansen hemma på Deepdale, där man bara förlorade en match förra säsongen i League One, letar man nu efter första segern och den blott andra för den här säsongen totalt sett. Ska det hända behöver man öka på den skrala målskörden om fem gjorda mål i The Championship och få förra säsongens bäste målskytt i League One Joe Garner i form. Tills att han gör det kommer Preston antagligen fortsatt att få kämpa i botten av tabellen och mot Wolves, som underpresterat såhär långt, lär man också få det riktigt tufft. Wolves vilade hela startelvan mot Boro i veckan för att fokusera på den här matchen och vända formen i ligan. Tre poäng skulle betyda att man knappar in på täten och framförallt sjätteplatsen och resultaten till trots så lär manager Kenny Jackett vara nöjd över att man fick med sig en poäng senast mot Brighton (0-0) efter att man räddat en straff i första halvlek och sedan fick Conor Coady utvisad till den andra – något man hoppas kunna bygga vidare på nu. Man lär i alla fall kunna dra nytta av lagkaptenen Danny Baths första start i mittförsvaret för säsongen och jag tror därför inte man viker ner sig här.


Oddsen är hämtade från Bet365.com och de tre singelspelen ger ett sammanlagt odds på 5.44. Tar du rygg? #spankthebookies

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_bet365-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Bet365.com[/wpsm_button] [wpsm_ads2] PS. Glöm inte att gilla Svensk Spelservice i sociala medier – vi finns på Twitter @Spelservice och på Facebook! Och du, lycka till!

//Ohlsson,
 för Svensk Spelservice

Annons: