Trippel 12/9: 8.97 på The Championship

Lördagens oddstrippel hämtas från The Championship och tre starka favoriter till nära två gånger pengarna styck, vilket ofta är svårt att motstå. Derby spelas med ”garanti” medan formstarka Birmingham och Charlton tar emot lag från botten av tabellen på hemmaplan. 

Preston – Derby | Spelstopp 15.59
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel | Derby vinner inget spel vid oavgjort (dnb) till oddset 1.83[/wpsm_highlight]

Titelutmanaren Derby, under nytt styre, väntar fortfarande på sin första ligaseger för säsongen vilket är en stor besvikelse med tanke på klubbens höga ambitioner. Pressen kommer alltjämt vara stor under säsongen med tanke på spelarmaterialet gästerna har att tillgå, och någon kommer man ofrånkomligen att ”klicka”. Men Derby har trots allt bara förlorat en match, 1-2 något oturligt hemma mot Leeds senast, och man har nätat i varje match efter 0-0 premiären mot Bolton. Preston hade det tungt före uppehållet, där man åkte på två raka förluster mot två av ligans bästa lag i form av Ipswich (1-2) och Hull (0-2), och kommer gå in för att göra det jobbigt för gästerna som har all press på sig att få med sig ett resultat. Det bör inte räcka men försäkringen ”pengarna tillbaka om Derby bara får med sig oavgjort” täcker upp ett nytt poängtapp för favoriten.


Birmingham – Bristol City | Spelstopp 15.59
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel Hemmaseger, 1 till oddset 2.45[/wpsm_highlight]

Gary Rowett är namnet på alla Birmingham-fans läppar då han ser ut att ha fått ordning på klubben, och framtiden ser ljusare ut än på länge. Inräknat förra säsongen är formkurvan på kraftigt uppåtgående grad och The Blues har även inlett de fyra första matchdagarna tämligen imponerande då man kryssat mot både Burnley och Derby bl a – samt gjort mål i samtliga sex tävlingsmatcher såhär långt. Anfallsstjärnan Clayton Donaldson har ännu inte hittat nätet men har däremot spelat fram till fyra av lagets sju ligamål, och jag förväntar mig att han förr snarare än senare öppnar målkontot för säsongen. Finns det något bättre läge än hemma på St Andrews mot ett av bottenlagen som dessutom spelar med en riskfylld 3-5-2 uppställning? Jag låter hemmaplansfördelen avgöra tillsammans med formkurvan och den högre spelarkvalitén!


Charlton – Rotherham | Spelstopp 15.59
[wpsm_highlight color=”green”]Utvalt spel | Hemmaseger, 1 till oddset 2.00[/wpsm_highlight]

Jumbon Rotherham fortsätter att ha det tungt i The Championship och uppehållet kom säkert som ett trevligt andrum för manager Steve Evans, som dock har mycket att jobba på för att ta Rotherham från bottenträsket. En inspelad poäng, -8 i målskillnad och fyra förluster är inte mycket att komma med i en liga som är så här konkurrenskraftig, och jag tror inte man får det lättare på The Valley. Charlton vände och vann sin senaste hemmamatch mot Hull vilket bibehållit deras perfekta start på hemmaplan, men The Addicks föll oturligt borta mot Wolves i sista matchen före EM-kvalet vilket säkerligen gör sitt för att lägga hemmalaget på generösa två gånger pengarna för seger mot ligans jumbo. Hur kan man motstå det? Rotherham har förlorat tre raka matcher och manager Evans valde i veckan att ta kaptensrollen från Greg Halford vilket jag ställer mig osäker till. Igor Vetokele ser ut att kunna göra sin första start för hemmalaget den här säsongen och gör han det tror jag mycket väl han kan öppna sitt målkonto så gott som på direkten. Rotherham har inte vunnit någon av sina sju senaste bortamatcher i ligan och ska inte ha något att hämta här!


Oddsen är hämtade från Bet365.com och de tre singelspelen ger ett sammanlagt odds på 8.97. Är du med? #letsspankthebookies

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://svenskspelservice.se/_bet365-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Bet365.com[/wpsm_button] [wpsm_ads2] PS. Glöm inte att gilla Svensk Spelservice i sociala medier – vi finns på Twitter @Spelservice och på Facebook! Lycka till!

//Ohlsson,
 för Svensk Spelservice

Annons: