Tipsförslag v.3

Blir det starka segrar för storfavoriterna Atletico Madrid, Barcelona och Juventus den här söndagen? Kupongen öppnar starkt med Man City – Arsenal på Ethiad!

Veckans kupong från Betssons EttKryssTvå innehåller en match från Premier League, fyra från La Liga, sex från Serie A och tre från Ligue 1. Maxvinsten för 13 rätt blir med dagens betssontipsförslag dryga 660.000 kr!

Spelsystemet är ett M128-system med 0 helgarderingar och sju halvgarderingar.

Spelstopp: Kl.15.00

Veckans EttKryssTvå från Betsson ser ut som följer:

Betssontipset v3

 

Vill du spela kupongen? Betsson bjuder på gratis tipsrad via deras Ett-Kryss-Två!

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Bankers

Tre starka bankers som jag lutar mig mot idag är Udinese och Ateltico Madrid på hemmaplan, samt Barcelona på bortaplan, Udinese är erkänt starka på hemmaplan och Di Natalae slutar aldrig att producera mål. Med sin 4-4-1-1 taktik har man visat på styrka under flera matcher. Att Cagiliari med sitt offensiva 4-3-3 spel skulle stå emot på bortaplan känns inte troligt. Särskilt inte som man förmodligen saknar Sao, Balzano och definitivt Ibarbo. De två sistnämda har varit säsongens två av säsongens bästa hos Cagliari.

Atletico Madrid möter Granada på hemmaplan och man gör det med starkt självförtroende i ryggen sedan man spelat bra mot Real Madrid i cupen. Fernando Torres förväntas spela från start och kanske kan han upprepa sin succé senast. Är det månne en pånyttfödd Torres vi ser nu? Granada har inte vunnit i sina fem senaste matcher. Att Barcelona ska klara av Deportivo det håller jag som självklart. Visst, det finns en del turbulens i klubben men med det spelarmaterialet och den övertygelsen som Messi verkar ha om att stanna borde räcka långt. Trots att Barca har ett aningen dystert bortafacit den senaste tiden möter man ett lag som endast gjort två mål på fem matcher. Det här ska man vinna!

Potentiella spikar

Kupongens potentiella spikar hittar jag framför allt i Sevilla och Fiorentina. Sevilla möter Malaga på hemmaplan och får tillbaka Banega i startelvan. I övrigt är det inget vidare större viktigt frånfälle för hemmalaget utan man kan mönstra ett starkt lag. På de fem senaste har man fyra segrar och ett kryss. När det handlar om Fiorentina är favoritskapet inte lika tydligt. Man har blandat lite de senaste veckorna och verkar sakna beslutsamhet. Till den här matchen kommer man dock med en stark 4-3 seger mot Palermo i ryggen och det kan mycket väl räcka långt för moralen. Fiorentina förväntas ge speltid till nyförvärvet Diamanti!

Kupongens skrällar

På kupongen har jag plockat med skrälltecken för Verona som möter serieledarna Juventus på bortaplan. Tecknet finns med enbart för Veronas defensiva inställning. Tvåan på Arsenal känns understreckad då jag inte tycker att Man City levererat bra på sistone. Gunners bör ha en god chans här. Detsamma gäller i match 12 där Guingamp gjort det bra den senaste tiden. Det skulle inte förvåna mig om man reste till Marseille och plockade tre poäng!

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Vill du spela veckans kupong? >>> Ditt första spel hos Betsson är gratis!!

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Har du inte hittat oss på Twitter än? Följ @Spelservice och tweeta dina tankar eller surfa in på vår facebooksida för senaste nytt.

//Sebastian Lilja (@Bettingexperten på Twitter)

Annons: