Thrillspins och Winspins – nya freespins!

Thrillspins Winspins

En ny form av freespins är här! Spela Thrillspins och Winspins hos Vera&John casino!

Efter många år av traditionellt erbjudna freespins kommer så äntligen något nytt. Att den nya formen för freespins både är mer fördelaktiga för dig som spelare samt mycket mer underhållande att använda än den traditionella varianten, det gör ju inte saken sämre direkt!

Att Vera&John nu har valt att lansera så mycket som två nya varianter av freespins kom som en smärre överraskning för hela branschen. Förutom några enstaka aktörer som sedan tidigare börjat erbjuda anpassade freespins med förhöjt värde så är det få som har tänkt tanken att freespins kan vara något annat än gratis spelrundor kort och gott.

Thrillspins heter den ena sorten som erbjuds och att den har det namnet beror helt enkelt på att det är freespins som är kryddade med en rejäl dos spänning som levereras. Thrillspins köper du i poängbutiken hos Vera&John och hur mycket det kostar kan variera. Låt säga att du exempelvis köper Thrillspins för 100 poäng och dina Thrillspins kommer i form av ett värde på 100 kr på ett utvalt spel (ex. Twin Spin). När du sedan aktiverar dina Thrillspin får du spela obegränsat med spelrundor helt gratis fram tills dess att du vunnit minst 100 kr på en enskild spelrunda (som var värdet på dina köpta Thrillspins). Alla vinster under det får du behålla. Spelet fortsätter fram tills dess att du vunnit minst 100 kr.

Winspins fungerar på ett lite annorlunda sätt jämfört med sin motsvarighet. Du köper de också i poängshopen och kostnaden kan variera. Låt säga att du köper Winspins för 200 poäng och dina Winspins är värda 200 kr och giltiga i spelet Jack and the Beanstalk. När du sedan aktiverar dina Winspins kommer du att få spela gratis fram tills dess att du vunnit minst 200 kr totalt. Alla vinster som överstiger denna summa och som genereras under en spelrunda får du behålla.

Vilken typ av freespins vill du prova? Thrillspins med chansen att vinna stort eller Winspins med inriktning på garanterad vinst?

Surfa in till VeraJohn.com för att läsa mer om dessa nya former av freespins.

Annons: