Säkra singeln 8/8: Chelsea – Swansea

Speltips: Inget mål under matchens 27 första minuter, odds 1,83.

Den först omgången av en ny säsong i Premier League är alltid speciellt. Premiärnerv blandas med stora förhoppningar och press från de egna supportrarna. Att det finns dessa ingredienser i matchen mellan Chelsea och Swansea råder det inget tvivel om. Dock är belastningen monumentalt större på Chelsea än vad den är på Swansea. Chelsea ska i egenskap av regerande mästare vinna över Swansea. Spelarna vet om favoritskapet och fansen göder det. Frågan är bara hur det svarar upp mot verkligheten?

Motiveringen till underspelet på att det inte blir något mål i inledningen av matchen baseras framför allt på Chelseas usla from på försäsongen. Man har haft svårt att göra mål och man har verkligen inte något flyt i spelet. Därtill kommer Swansea med taktikern Gary Monk på sidlinjen att ställa in sig på ett defensivt upplägg där utgångspunkten är att plocka med sig en oavgjord pinne från Stamford Bridge.

För den som letar än lite större pengar är också ett underspel på -1 asian goalline att föredra i första halvlek.

Oddset spelas hos Comeon.com och spelstopp för matchen är kl.16.00 den 8/8.

PS! Använd gärna spelet som kvalificerat spel när du spelar Krysset hos ComeOn!

[wpsm_button color=”black” size=”big” link=”http://svenskspelservice.se/_comeon-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Comeon.com[/wpsm_button] [wpsm_ads1 float=”none”]
Annons: