Säkra singeln 30/8: Swansea – Man Utd

Speltips: Antal mål i 1:a halvlek, +0,5,1 asian, odds 1,66 @Bet365

Det är en spännande match mellan två intressanta lag som drabbar samman idag kl.17 i Premier League. Swansea tar emot Manchester United i en match som garanterat kommer att innehålla mål.

Både Swansea och Man Utd har spelat match i veckan och för båda lagen innebar matchen avancemang och ökat självförtroende som följd. Detta kan sedan läggas till lagens respektive goda form som innebär en obesegrad svit på fem matcher vardera.

Överspelet på att det blir minst ett mål i 1:a halvlek baseras främst på Man Utd:s pånyttfödda offensiv. Rooney dunkade in ett hattrick i veckan och Depay spelade fram åter igen. Det börjar osa framgångssaga för United. Vad som också talar för mål i matchen är att Swansea brukar trivas mot United och spela med sikte på att vinna snarare än att säkra en poäng. Faktum är att i de senaste två mötena lagen emellan så har Swansea gått segrande med 2-1. Med ett öppnare spel är det som upplagt för mål i första halvlek!

[wpsm_button color=”green” size=”big” link=”http://svenskspelservice.se/_bet365-com” icon=”none” rel=”nofollow”]Gå till Bet365.com[/wpsm_button]

 

 

 

Annons: