Rek: Champions League v.43

Den här veckan spelas det Champions League och Europa League i vanlig ordning, detta efter ett längre landslagsuppehåll. Med endast en ligamatch i ryggen ska det bli spännande att se var många av lagen står nu. Efter att ha gått igenom samtliga matcher och tillhörande odds så har vi valt ut de matcher och marknader som vi anser håller störst spelvärde den här veckan. Du kan spela samtliga val som en eller flera systemkuponger eller varje marknad för sig som en singel. Observera att de första matcherna har spelstopp på tisdag den 20/10.
[wpsm_divider top=”10px” bottom=”10px” style=”solid”]

Champions League

[wpsm_highlight color=”green”]Malmö FF – Sjaktar Donetsk – bortalaget vinner, odds 1,85[/wpsm_highlight]

Malmö FF lyckades om möjligt knipa en plats i Europaspelet nästa säsong genom sin vinst i Allsvenskan senast. Segern kom dock inte lekande enkelt och matchen vittnade om att laget kanske hade fokus på annat håll. Malmö FF gör ingen hemlighet i att man siktar på att åtminstone ta en poäng i årets upplaga av Champions League. Lagets bästa chans kommer förmodligen mot det motstånd man nu har – Sjaktar från Ukraina. Dock gäller det att inte överskatta Malmös chanser här. Sjaktar har ett gott lag som alla dagar i veckan är starkare än Malmö. Även om man inte gått så starkt i CL så har man gått som tåget i den inhemska ligan. Därtill förfogar man fortfarande över spelare som besitter hög Europeisk klass. Malmö kommer att nöja sig med en pinne här vilket kommer att leda till ett spelinitiativ för gästerna. Jag har svårt att se hur Malmö ska kunna hålla rent framför det egna målet under en hel match och tvåan till 1,85 har riktigt fin spelvärde. Sjaktar vinner detta, även om Malmö gör en hedervärd insats!

[wpsm_highlight color=”green”]Porto – Maccabi Tel Aviv – 1/1 HT/FT, odds 1,50[/wpsm_highlight]

Porto ångar på i CL och nu väntar ett betydligt sämre motstånd. Raka ettan duger inte utan vi siktar på bättre utbetalning än så. Porto leder i halvtid och vinner matchen till 1,50 känns riktigt bra. Med segrar mot Benfica och Chelsea i ryggen ska detta vara en dag på jobbet för spelarna i Porto. Inte mycket mer att orda om. Porto går för gruppsegern nu!

[wpsm_highlight color=”green”]Bayern Leverkusen – Roma, hemmalaget håller nollan – NEJ, odds 1,44[/wpsm_highlight]

Målglada Roma gästar lika målglada Leverkusen. Här fokuserar vi dock mer på bortalagets offensiv och det faktum att det blivit hela 24 mål i Romas senaste fem matcher. Det här en match där Roma behöver tre poäng för att inte droppa efter för mycket i gruppen. Roma har gott om kraft för att åtminstone göra ett mål framåt.

[wpsm_highlight color=”green”]PSG – Real Madrid, dubbelchans ”X2”, odds 1,50[/wpsm_highlight]

PSG må vara favoriter enligt oddssättningen men att man är så bra så att Real ska stå i 3,0 gånger pengarna, nja det känns inte helt rättvist. Båda lagen är giganter i sin grupp och det ska väl mycket till om något annat lag ska ta sig in bland topp två. Vad som talar för att dubbelchans till 1,50 är spelbart är bland annat Ronaldos galna målform och Reals starka form. PSG har visserligen också ångat på i ligan men i Europasammanhang känns Real numret större. Nog ska väl Real klara av att spela hem en poäng minst? Allt annat vore ett riktigt misslyckande.

[wpsm_highlight color=”green”]CSKA Moskva – Man Utd, bortalaget vinner, odds 2,55[/wpsm_highlight]

Man Utd spelade verkligen ut sitt register i ligan i helgen. Man var solida bakåt och effektiva framåt, precis som Van Gaal vill ha det. Bra för United var också att Rooney fick göra mål. Nu spelar man en viktig match där det krävs tre poäng för att inte halka efter i gruppen. Inget annat än seger står på agendan och segeroddset på 2,55 är taget alla dagar i veckan. Spännande för United att ha Depay som en joker på bänken! Intressant är också att Mata och Schneiderlin ser riktigt starka ut.

Samtliga odds är hämtade från Bet365.com

[wpsm_ads2 float=”none”]
Annons: