Rek – 7/2 Tottenham – Arsenal

Tottenham

Den tidiga matchen på lördag är en riktig höjdare. Tottenham tar emot Arsenal i ett hett Londonderby på White Hart Lane. Oddssättningen ger 3,25 för hemmaseger, 3,50 för oavgjort och 2,25 för bortaseger.

Matchen kändes som en bortaseger alla dagar i veckan fram till i fredags. Då meddelade nämligen Wenger att Sanchez inte kommer att spela. Med ens försvann lagets kanske viktigaste spelare just nu. Dock vill jag inte frånta Arsenal favoritstämpeln detta till trots. Laget har imponerat riktigt ordentligt de senaste veckorna och man visar just nu att man är ruggigt effektiva.

Till matchen har jag valt ut tre spel som samtliga känns riktigt spelvärda. Samtliga odds kommer från Bet365.com.

Arsenal vinner matchen till 2,25
Arsenal har en mycket mer effektiv offensiv än Tottenham och utifrån vad man såg mot Man City så har Arsenal defensiva kvalitéer så det räcker mot starka lag. Arsenal har också en förmåga att bevaka ledningar genom sitt posessionspel.

Båda lagen gör mål till 1,90
Senast lagen möttes slutade matchen 1-1. Att det blir samma resultat den här gången är ovisst. Klart är dock att båda lagen har flera målskyttar i form. Kane och Eriksen har exempelvis gjort 20 mål tillsammans medan motsvarigheten i Arsenal är Giroud och Cazorla på 13 mål. Totalt har båda lagen flera spelare som har hittat målet flera gånger den senaste tiden.

Antal kort i matchen -5,5 till 1,66
Visst, det är ett Londonderby av het kaliber och genom åren har en hel del kort delats ut. Borta är dock spelarna som verkligen representerade motsättningar mellan lagen. Rivaliteten för spelarna handlar snarare om vem som ska aspirera om CL-platsen snarare än vem som är bäst i London. Det bör inte heller blir särskilt många kort med båda lagens säkra passningsspel och minimala risktagande.

Spelstopp för matchen är 13.45

Vill du spela något av ovanstående spel? Som ny spelare hos Bet365 får du tillgång till 1.000 kr i startbonus.

 

Annons: