Rek 21/2

Så var det dags för lördagsoddset igen och den här veckan vill jag lyfta fram tre spel som har fint spelvärde. Matcherna kommer från Premier League och Championship i England.

Först ut är den tidiga matchen mellan Middlesbrough och Leeds i Championship. Spelet här är att Leeds gör mål till 1,71 @Betsafe.com och det känns riktigt motiverat med tanke på Leeds fina form de senaste matcherna. Fyra segrar på de fem senaste och mål i varje match. Boro leder visserligen serien men släpper trots allt in en del mål. Atenucci i Leeds är het!

Näst på tur är matchen mellan Sunderland och West Bromwich i PL. Spelet här är att West Brom vinner matchen +1 hcp till 1,50@Betsafe.com. Tony Pulis fortsätter att leverera stordåd hos West Brom och det ser mer och mer ut som att laget hittat rätt. Spännande att han har fått fart på både Berahino och Ideye på topp!

Avslutningsvis vill jag lyfta fram matchen mellan Swansea och Manchester United och spelet på att Man Utd vinner till 1,80 @Bet365.com. United börjar mer och mer få igång laget och det känns som att det bara är en tidsfråga innan tåget är igång på allvar. Vändningen mot Preston i veckan var intressant och det borde ge lite positiv spegling här. Swansea har gjort en del fina matcher de senaste veckorna men när man nu möter ett lag med sådan offensiv kraft tror jag inte att man räcker till. Nu blir det respass tillbaka ner på jorden för Swansea!

Spelstopp på den första matchen är 13.15 medan de två övriga har spelstopp kl.16.00.

//Sebastian

Annons: