Rek 10/2 – Liverpool – Tottenham

Liverpool

Ikväll spelas det veckomatcher i Premier League. Totalt går fyra matcher av stapeln och av dessa är den mellan Liverpool och Tottenham den kanske mest intressanta!

Liverpool tar emot Tottenham och det är med ett starkt resultat senast i bagaget som bortalaget gästar Anfield. Harry Kane fortsätter att leverera och han återfinns nu bland Europas främsta målskyttar. Att han gör mål i dagens match mot Liverpool känns således inte långt borta. Att Harry Kane gör mål i matchen betalar dryga 2,20 gånger pengarna @Bet365.com.

Tottenham har samtliga spelare tillgängliga vilket såklart är ett styrkebesked. För Liverpools del vet man att Lucas missar matchen och det är ovisst om Sturridge kommer att starta. Coutinho och Sterling testas sent efter mildare smällar senast mot Everton.

Döma av dagsformen så är den här drabbningen väldigt svårbedömd. Liverpool är starka på hemmaplan och kommer att vara oerhört inriktade på att få med sig tre poäng. För Spurs gäller minst en poäng om man vill vara med och kämpa om platserna i CL.

Tittar man på Liverpools senaste inställning när man mötte ett lag man ”måste” vinna över (Everton) så var det en minst sagt försiktig offensiv vi fick se. Grundat på det så känns underspelet -1,5 mål i 1:a halvlek till 1,49 @Unibet.com som ett bra spel. Även spelet på 0-0 i första halvtimmen känns spelvärt till 2,08 @Unibet.com.

Spelstopp på matchen är 21.00.

 

Annons: